Prima pagină » Cancan » Crina Abrudan, ipostaze inedite pe Facebook. Cu ce se ocupă vedeta de când s-a retras din televiziune 

Crina Abrudan, ipostaze inedite pe Facebook. Cu ce se ocupă vedeta de când s-a retras din televiziune 

26 nov. 2021, 13:05,
în Cancan

Fosta prezentatoare de știri sportive de la Antena 1, Crina Abrudan, a apărut în ipostaze inedite pe Facebook. În ultima perioadă, aceasta a lipsit din lumea mondenă, fiind tot mai rezervată în declarații privind viața ei privată. Iată cu ce se ocupă vedeta de când s-a retras din televiziune.

Crina Abrudan are succes pe Facebook

Chiar dacă s-a retras din televiziune, Crina Abrudan este activă în mediul online și are succes pe Facebook. Fosta prezentatoare nu mai prezintă știrile sportive, însă are nenumărate proiecte și a devenit între timp femeie de afaceri. 

Pe lângă succesul în antreprenoriat, vedeta atrage privirile tuturor cu fotografiile de pe rețelele de socializare. Aceasta se afișează în ipostaze provocatoare, având un fizic fără cusur. La 43 de ani, Crina Abrudan se menține în formă și are o siluetă de invidiat.

Mai mult, fosta știristă de la Antena 1 nu ezită să se afișeze în ținute sexy ori de câte ori are ocazia, spre încântarea admiratorilor. Crina Abrudan a mărturisit că este norocoasă deoarece nu ține o dietă specială și nici nu se abține de la alimentele care îi plac. În schimb, face mult sport, iar activitățile fizice o ajută să aibă un corp perfect.  

„Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food.

Am început să fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.”, a recunoscut aceasta.

Vedeta s-a retras din televiziune și a devenit femeie de afaceri 

Crina Abrudan a renunțat la postul de prezentatoare de știri în anul 2013 și de atunci are succes în afaceri. Vedeta deține un apartament de lux într-un complex rezidențial de lângă București, iar de partea de design interior s-a ocupat chiar prezentatoarea.

În același complex rezidențial, aceasta a cumpărat un spatiu pe care l-a transformat ulterior într-un loc de joacă pentru copii. Spațiul poartă numele cățelușei sale, Lana, pe care vedeta o iubește enorm. 

„După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia!”, anunţa cu mândrie Crina Abrudan.

Frumoasa prezentatoare de știri sportive se bucură de succes în afaceri și își surprinde fanii pe rețelele de socializare cu proiectele de antreprenoriat.

Alături de ea este fotbalistul Gabi Popescu, soțul vedetei. Cei doi au avut o relație tumultoasă și au fost la un pas de divorț. Tensiunile în cuplu au izbucnit în momentul în care partenerul de viață al Crinei Abrudan își dorea un copil, însă prezentatoarea a refuzat pentru că nu se simțea pregătită.

Fosta știristă a recunoscut că certurile izbucneau și din cauza faptului că ea este o fire vulcanică și nu are răbdare să gestioneze conflictele.

„Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă îl întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin.” Amândoi suntem Capricorn.”, a declarat soția lui Gabi Popescu. 

Relația lor a fost plină de certuri și împăcări, însă Crina Abrudan și Gabi Popescu au depășit momentele dificile și sunt împreună. Fosta prezentatoare se dedică afacerilor pe care le deține, fiind susținută de soțul ei, dar nu ar refuza propunerea de a reveni în televiziune.

Crina Abrudan se afișează în ipostaze surprinzătoare pe Facebook. Vedeta se bucură de succes în afaceri, iar de când a renunțat la televiziune este extrem de activă în mediul online, fiind urmărită de un public numeros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *