Prima pagină » Local » Criminalul videochatistei din Iași rămâne după gratii! Ce se întâmplă cu fiul acestuia – FOTO/VIDEO

Criminalul videochatistei din Iași rămâne după gratii! Ce se întâmplă cu fiul acestuia – FOTO/VIDEO

01 nov. 2022, 02:00,
Andreea Timofte, în Local

Robert Alexandru, soțul videochatistei din Iași, care în luna august s-a predat polițiștilor italieni, apoi a fost adus în țară, rămâne după gratii. În urmă cu aproximativ 8 luni, bărbatul i-a luat viața propriei soții, deoarece aceasta nu aducea suficienți bani în casă. Bărbatul fost găsit vinovat de moartea tragică a Alinei Alexandru

Magistrații ieșeni au decis la finalul lunii octombrie prelungirea arestului preventiv în cazul individului acuzat de omor asupra unui membru de familie.

La data de 7 septembrie, o escortă alcătuită din polițiști din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și polițiști din cadrul Biroului Urmăriri Iași a preluat din Italia un cetățean român, în vârstă de 30 de ani, urmărit național și internațional, în baza unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din România.

Criminalul videochatistei din Iași rămâne după gratii

După ce Robert Alexandru a pășit pe pământ românesc, procurorii ieșeni au formulat o propunere de arestare preventivă pe numele individului suspectat că a omorât-o pe Alina, o tânără videochatistă din Iaşi, cu care avea un copil de doar 8 ani. Recent, magistrații ieșeni au decis prelungirea arestării preventive.

Surse judiciare au precizat că individul a dispărut peste graniţă împreună cu propriul copil. Menționăm că minorul a rămas în grija tatălui după moartea mamei și că era sub supravegherea asistenților de la DGASPC Iași, însă aceștia au tratat cu superficialitate problema, fără a se informa periodic de copil.

În perioada 2016-2022, Alina Alexandru a avut parte de nenumărate acte de violență, fiind lovită cu pumnii și picioarele în mai multe zone ale corpului și în special asupra capului.

Femeia care își câștiga existența din videochat și-a găsit moartea din cauza banilor, mai exact soțul său a omorât-o, întrucât nu era mulțumit de veniturile provenite în ultimul timp din acest serviciu.

Alina Alexandru a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie în stare critică, la începutul acestui an, iar familia tinerei din Iași a început să lanseze un șir de acuzații împotriva soțului ei. Astfel, s-au adus în prim-plan subiecte precum maltratare și umilință. Se pare că femeia ar fi fost arsă cu țigara, legată cu lanțurile și bătută de către soț. Tânăra era una dintre cele mai vechi videochatiste din Iași, fiind în breaslă de peste 10 ani, asta doar din spusele soțului ei.

Bineînțeles că toate aceste acuzații ale familiei au fost mereu negate de către bărbat, care a precizat că totul este doar pură invenție, pentru că are mulți dușmani.

Adus de poliție la Iași

Reporterii BZI au surprins atunci momentul în care Alexandru Robert Constantin, criminalul videochatistei Alina Alexandru din Iași, a fost adus de poliție în municipiu.

„Pe numele acestuia, Tribunalul Iași a emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Iași, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, respectiv Biroului Sirene din Italia”, se arată în comunicat.

Comentarii
  • Asa, si ces-a intamplatcu copilu? Ca iresponsabilii de la Protectia Copilului asteapta salariul sa intre pecard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *