Prima pagină » National » Criminalul medicului stomatolog ar fi ucis-o în doar 33 de secunde! Motivul din spatele faptei

Criminalul medicului stomatolog ar fi ucis-o în doar 33 de secunde! Motivul din spatele faptei

24 iul. 2024, 15:40,
BZI.ro, în National

O nouă ipoteză este investigată în cazul crimei de la Brăila. Se presupune că doctorița ar fi fost ucisă la comanda unui interlop periculos din Republica Moldova.Conform presei, acest interlop ar fi fost fostul ei iubit de peste Prut.

Bărbatul ar fi amenințat-o de mai multe ori, supărat că ea l-a părăsit când a fost încarcerat și că i-ar fi furat o sumă mare de bani, cu care și-a deschis afacerea din Brăila.

Interlopul i-ar fi spus că se va răzbuna

Înainte de a se stabili în România, Marina Gavril, doctorița ucisă în propriul cabinet stomatologic, ar fi avut o relație amoroasă cu un temut interlop din Republica Moldova. Cei doi s-ar fi despărțit după ce bărbatul a fost închis pentru infracțiuni grave.

După despărțire, Marina Gavril ar fi luat o sumă importantă din casa fostului iubit, bani cu care și-a deschis cabinetul stomatologic din Brăila, unde a fost ulterior ucisă. În acele momente, interlopul i-ar fi promis că se va răzbuna.

Marina Gavril a urmat recent un curs de port armă și intenționa să își achiziționeze un pistol, temându-se pentru viața ei după ce mai mulți indivizi de etnie romă ar fi pătruns în curtea sa.

În vârstă de 41 de ani, femeia a fost ucisă în doar 33 de secunde cu trei lovituri de cuțit, conform anchetatorilor. Crima a avut loc la data de 16 iulie, iar de atunci, autoritățile au fost în alertă pentru identificarea ucigașului.

Deși a fost arestat preventiv, ucigașul nu își recunoaște fapta și refuză să colaboreze cu autoritățile.

„Admite propunerea formulată de Ministerul Public-Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. În baza prevederilor articolului 225, ale articolului 226 alineatele 1 şi 2 din Codul de Procedură Penală, raportat la prevederile articolului 223 alineatul 2 din Codul de Procedură Penală şi ale dispoziţiilor articolului 202 alineatele 1, 3 şi 4 litera ”e” din Codul de Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului: Mihai Maricel, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21 iulie 2024, ora 17.00 până la data de 19 august 2024 inclusiv, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de dispoziţiile articolului 188 alineatul 1 din Codul penal-articolul 189 alineatul 1 litera a din Codul Penal. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.” se precizează în decizia de arestare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *