Prima pagină » Local » Suspectul dublului asasinat din Iaşi, ţinut cu sufletul la gură. Iată când va fi Ahmed Sami el Bourkardi față în faţă cu magistraţii – EXCLUSIV

Suspectul dublului asasinat din Iaşi, ţinut cu sufletul la gură. Iată când va fi Ahmed Sami el Bourkardi față în faţă cu magistraţii – EXCLUSIV

17 dec. 2021, 14:14,
în Local

Lovitură pentru suspectul dublului asasinat din Moară de Vânt. Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au decis să-l ţină pe Ahmed Sami El Bourkardi cu sufletul la tura şi au amânat decizia în ceea ce priveşte contestaţia la arestare preventivă formulată de criminal pentru data de 22 decembrie. Hotărârea a fost luată pentru ca inculpatul să fie prezent în sala de judecată.

Acesta este principalul suspect pentru dublă crimă care a şocat întregul Iași, dar şi România. Tânărul a fost prins de autorităţi în timp ce se afla în Roma.

Ahmed Sami El Bourkardi, criminalul dublului asasinat din Moara de Vânt va fi arestat preventiv

Ahmed Sami El Bourkardi, criminalul dublului asasinat din Moară de Vânt, a depus o cerere de contestație a măsurii de arestare preventivă. Astfel, dacă judecătorii ieşeni vor respinge contestaţia presupusului autor al dublei crime, acesta îşi va petrece sărbătorile de iarnă în arest. Acest se află în acest moment în Italia unde a fost prins de poliţiştii români în colaborare cu carabinierii.

Tânărul se afla în Roma alături de iubita acestuia. Cetăţeanul de origine marocană şi cu pașaport canadian îşi planificase excursia din urmă cu o lună.

Ahmed Sami El Bourkardi i-a ucis pe cei doi iubiţi din Moara de Vânt

Conform anchetatorilor, Ahmed Sami El Bourkardi este principalul suspect al dublei crimei din Moara de Vânt. Acesta i-ar fi ucis aplicându-le zeci de lovituri de cuţit. Conform medicilor legişti, bărbatul ucis avea 17 lovituri de cuţit, iar fata avea 33 de plăgi înjunghiate.

„În cursul zilei de sâmbătă s-au efectuat necropsiile celor doi tineri. Vorbim despre două cazuri de agresiune. Persoana de sex feminin prezenta 33 de plăgi tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate, cu atingerea organelor vitale. Examenele de laborator vor confirma ceea ce medicii legiști au constatat necroptic. Nu s-a identificat prezența alcoolului, cel puțin la persoana de sex feminin. Nici testele pentru droguri nu au ieșit pozitive. Plăgile aveau dispoziție pentru afectarea organelor vitale și dispunerea lor erau aproape identică. Sunt o parte din leziune în regim de apărare. Nu există urme de incendiere. Au avut parte de o moarte violentă”, a precizat prof.dr. Diana Bulgaru, șefa IML Iași.

Detalii năucitoare în dublă crimă din Iași

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că probele ridicate în urma perchezițiilor, sunt extrem de importante. Una dintre cele mai importante probe a fost o pereche de încălțăminte sport marca Nike, pe care Ahmed Sami El Bourkadi i-a purtat în momentul în care a comis crimele din Moara de Vânt.

Perechea de pantofi sport va fi examinată în laboratoarele criminalistice, însă, din câte se pare, ar fi fost observate câteva urme de sânge ce ar putea aparține Ioanei Vanesa Burlacu și iubitului ei Youssef Ajniyah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`