Prima pagină » Actualitate » Criminalul din Argeș și-a măcelărit familia cu ciocanul. A fost reținut de poliţişti – FOTO, VIDEO

Criminalul din Argeș și-a măcelărit familia cu ciocanul. A fost reținut de poliţişti – FOTO, VIDEO

10 aug. 2022, 09:27,
BZI.ro, în Actualitate

Românii au fost șocați de brutalitatea cu care criminalul din Argeș și-a ucis familia. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. Conform comunicatului trimis de oamenii legii, bărbatul şi-a măcelărit familia folosind un ciocan.

Criminalul din Argeş are 53 de ani și, conform datelor existente este cunoscut cu mai multe probleme psihice după ce a ucis 5 persoane. Totuși, anchetatorii îl vor duce la un control de specialitate pentru a stabili cu exactitate dacă acest lucru se confirmă.

Criminalul din Argeș și-a măcelărit familia cu ciocanul

Ministerul Public a publicat un comunicat prin care explică faptul că criminalul din Argeș, cel care și-a măcelărit familia cu ciocanul, a fost reținut pentru 24 de ore de către poliţişti. În comunicat se precizează faptul că bărbatul avea o relație de rudenie cu persoanele ucise. Concret, bărbatul avea calitate de fiu, frate și unchi. Autoritățile consideră că oribila crimă a avut loc cu premeditare, criminalul punând la cale un plan prin care să-și ducă la bun sfârșit faptele.

” În cursul nopţii de 09/10 august 2022, în urma desfăşurării cercetării la faţa locului, audierii mai multor martori precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi), persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă a acesteia pentru durata de 24 de ore. Faţă de victimele identificate, inculpatul avea calitatea de fiu, frate şi, respectiv, unchi. În cursul zilei de azi, 10 august 2022, urmează ca inculpatul să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de luare faţă de acesta a măsurii arestării preventive.” se arată în comunicat.

Ministerul Public punctează faptul că bărbatul beneficează pe toată durata procesului de prezumția de nevinovăție și că va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cine este criminalul din Argeș care și-a măcelărit familia

Crima a şocat întreaga țară, iar criminalul din Argeș pare să nu aibă foarte multe regrete. Acesta și-a recunoscut faptele după ce și-a ucis sora, fratele, nepoata și părinții. Nepoata sa avea 5 ani, iar autoritățile au transmis că toate victimele au urme și de înjunghiere. Totuşi, după o analiză amănunțită s-a constatat că victimele prezentau urme de violență pe tot corpul. Bărbatul și-a ucis familia şi ulterior a încercat să se sinucidă. Concret, acesta s-a deplasat în pădurea de lângă localitate pentru a se ascunde de oamenii legii și pentru a-și lua zilele. Totuşi, în cele din urmă, autoritățile l-au prins pe făptaș.

Oamenii legii din Argeș l-au găsit la timp. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Criminalul din Argeș care și-a măcelărit familia va fi supus unor testări de specialitate pentru a confirma, sau infirma problemele psihice pe care le-ar putea avea. Oricum, pentru un asemenea măcel este puțin probabil că acest criminal să aibă descernământ.

 

 

sursă video+foto: epitesti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *