Prima pagină » Local » Criminalul de la Târgu Frumos și-a desfigurat victima! Imaginile sunt desprinse din filmele de groază: „Parcă ar fi aruncat o găleată de sânge pe poartă, nu mai avea nas, gura era ruptă” – FOTO

Criminalul de la Târgu Frumos și-a desfigurat victima! Imaginile sunt desprinse din filmele de groază: „Parcă ar fi aruncat o găleată de sânge pe poartă, nu mai avea nas, gura era ruptă” – FOTO

12 dec. 2023, 02:00, 3 ,
Dragos Savin în Local

Ies la iveală detalii incredibile despre crima din weekend, de la Iași. Criminalul de la Târgu Frumos și-a desfigurat victima. Acum se află la „Socola”, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea 25 de ani la pușcărie

Weekendul care tocmai a trecut a fost murdărit de sânge. Un tânăr în vârstă de 30 de ani este bănuit că a ucis un bărbat de 60 de ani la Târgu Frumos. Dumitru Simiciuc nu a șocat prea mult prin fapta sa pentru că în zonă era cunoscut cu probleme. Mai exact, bărbatul era în atenția autorităților pentru că de-a lungul timpului a comis diverse fapte.

„Simiciuc ăsta nu este la prima faptă. Este cunoscut pentru că este agresiv, îl știe toată lumea. Din ce știu eu, a fost luat de poliție de multe ori, dar a scăpat. Acum l-a nenorocit pe omul ăla. Nu mai avea nasul, gura era ruptă… Pe poarta lângă care a fost găsit cadavrul zici că a aruncat o găleată de sânge. Oameni de ăștia merită să moară în pușcărie, nu au ce căuta pe străzi”, a spus un localnic.

Criminalul de la Târgu Frumos, ridicat de poliție la scurt timp după crimă

Duminică, în jurul prânzului, polițiștii aveau să fie informați despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat.

„La data de 10 decembrie a.c., ora 12:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în fața imobilului în care locuiește. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că un bărbat în vârstă de 60 de ani era căzut în fața imobilului. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au transmis autoritățile.

Dumitru Simiciuc riscă să stea până la 25 de ani după gratii

Procurorii ieșeni vor să afle dacă Dumitru Simiciuc avea discernământ când a comis fapta.

„În acest moment nu există calitatea de inculpat, deoarece în cursul serii a fost condus și internat la Institutul de Psihiatrie «Socola» din Iași, existând dubii cu privire la discernământul său. Urmează să fie expertizat și, în funcție de rezultat, procurorul de caz va hotărî ce se va întâmpla”, a declarat Ioanela Gâmbuță, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Dacă se va dovedi că este vinovat de comiterea acestei infracțiuni, Dumitru Simiciuc ar putea sta până la 25 de ani în spatele gratiilor. La finalul acestei săptămâni, anchetatorii ieșeni vor afla dacă criminalul de la Târgu Frumos era în deplinătatea facultăților mintale când a ucis cu sânge rece.

Comentarii
  • de catre cine sa fi fost supravegheat acel Simiciuc de catre super politistul Manolache Mihai,care tot timpul dar tot timpul in timpul serviului sau cu autoturismul politiei din dotare,merge la locuinta sa de la bloc unde-l parcheaza intre alte autoturisme din parcarea de langa parcul de copii.Stationeaza bin e mersii tmp de cate o ora si ceva,dupa care iese cu pinga de gunoi pe care o duce la ghena de gunoi si apoi pleaca bine mersii.ATENTIE- toate axeste activitati iesite din comun le desfasoara in timpul seviciului,in uniforma statului si benzina din banii ckntribuabililor ,adica ai nostrii tuturor

  • …dacă va fi găsit vinovat…? Genială lucrare!

  • Domne cum puteți să scrieți asemena aberații, victima avea cel puțin 70 ani nu 60, criminalul nu poate fi acuzat dacă consideră un procuror că nu a avut discernământ. Domnilor sunteți nebuni sau trăim într-o țară fărădelegi, omori un om într-un mod de nedescris și voi scrieți că dacă va fi găsit vinovat. În opinia voastră dacă omori pe cineva poți fi nevinovat, mortul este vinovat că nu ar fi trebuit să fie în acel moment acolo, ,,TRAIASCA JUSTITIA ROMÂNIA ȘI PRESA CARE DEZINFORMEAZA”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *