Prima pagină » Actualitate » Criminalul de la Onești, mesaj de pe patul de spital: ”Îmi iau un pistol și te împușc în cap!”

Criminalul de la Onești, mesaj de pe patul de spital: ”Îmi iau un pistol și te împușc în cap!”

18 mart. 2021, 14:35,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Veștile groaznice referitoare la criminalul de la Oneşti, județul Bacău, par să nu se mai oprească. Gheorghe Moroșan a băgat spaima şi în cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Bărbatul ar fi ameninţat o asistentă cu moartea după ce femeia i-ar fi adus o cană cu apă, deşi el ceruse ceai.

Surse judiciare au relatat pentru cancan.ro, că, la un moment dat, Gheorghe Moroșan i-ar fi cerut cadrul medical o cană cu ceai. În schimb, femeia i-a adus o cană cu apă. Înfuriat peste măsură, ucigașul a amenințat-o pe femeie cu moartea.

„Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus asistentei, cu fața înroșită de furie.

Înfricoșată, femeia le-a menționat anchetorilor incidentul îngrijorător, mai ales că, până acum, Moroșan a demonstrat prin fapte că trebuie luat în serios.

Gheorghe Moroșan a mărturisit faptul că nu regretă nimic

Gheorghe Moroșan i-ar fi spus unei asistente, căreia i-ar fi confesat faptul că nu regretă absolut niciun gest de-al său. Crimninalul nu regretă omorurile, fiindcă muncitorii cărora le-a curmat viața „erau oameni răi care își doreau, poate, să pună mâna” pe apartamentul pe care l-a pierdut în urma executării silite.

Procurorii din Bacău ar fi trebuit să îl audieze pe criminalul de la Onești prin videoconferință, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că oamenii legii nu dispuneau de aparatura necesară.

Probatoriul acumulat în cadrul anchetei indică în mod clar premeditarea: în ziua evenimentului tragic, Gheorghe Moroșan s-a deplasat de la adresa în care locuia cu cel mai mare cuțit pe care îl avea în locuință.

De asemenea, avea asupra sa două spray-uri cu piper, iar în drum spre apartamentul groazei s-a oprit să cumpere colierele de plastic cu care i-a imobilizat pe cei doi muncitori pe care avea să-i ucidă câteva ore mai târziu. Anchetatorii o acuză pe soția lui Moroșan de complicitate, iar judecătorii au plasat-o pe aceasta în arest preventiv timp de 30 zile.

În momentul în care Moroșan a fost transportat la spital, medicii au scos din corpul său 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc.

Reamintim faptul că Gheorghe Mureșan a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

Care au fost cauzele de deces ale celor două victime ale dublei crime de la Onești

Medicii legişti au publicat, în mod oficial, datele cu privire la anchetă şi cauzele deceselor celor două persoane care au fost sechestrate de Gheorghe Moroșan. Procurorii au făcut public și filmul evenimentelor care a dus la tragedia această. Aceștia menționează faptul că ușa imobilului era deschisă și că bărbatul a venit cu intenția de a se răzbuna. La o săptămână după cazul care a şocat întreaga Românie, medicii legişti afirmă faptul că cele două persoane au murit în urma unor hemoragii cauzate de loviturile de cuţit pe care Gheorghe Moroșan le-a aplicat acestora. P.D. a fost resuscitat la faţa locului dar, în pofida eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

„Victima I.S. a fost transportată la Spitalul Municipal Oneşti, unde a decedat la scurt timp iar victima P.D. a fost supusă manevrelor de resuscitare la faţa locului, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Conform fişei de constatare preliminară medico-legală, cauzele decesului victimei P.D. sunt:

– hemoragie externă;

– secţiuni de vase femurale, tibiale, colodafragmatice;

– plăgi înjunghiate multiple – loviri cu corp tăietor înţepător. se arată în raport.

Între timp, I.S. a fost transportat la spital dar aici nu a mai putut fi salvat, spun medicii legişti care au explicat că pe corp avea mai multe tăieturi:

Conform fişei de constatare preliminară medico legală, cauzele decesului victimei I.S. sunt:

– hemoragie internă;

– plăgi pulmonare, hemotorax, hepato-diafragmatice;

– plăgi înjunghiate multiple – loviri cu corp tăietor înţepător.

La data de 05.03.2021, inculpatul M.G. a fost audiat în această calitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde se află internat”, se arată în raportul medico-legal transmis de IML Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *