Prima pagină » National » Criminalul care şi-a omorât soţia la Spitalul din Piatra Neamţ, declaraţii halucinante – UPDATE
Criminalul care şi-a omorât soţia la Spitalul din Piatra Neamţ, declaraţii halucinante - UPDATE

Criminalul care şi-a omorât soţia la Spitalul din Piatra Neamţ, declaraţii halucinante – UPDATE

11 ian. 2020, 15:40,
în National

Detalii șocante ies la iveală în cazul femeii ucise la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț! Bărbatul acuzat că și-a ucis soția în spital a făcut primele declarații în fața anchetatorilor.

UPDATE: Bărbatul care și-a ucis soția la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile. A plănuit asasinatul, aceasta este ipoteza pe care merg anchetatorii.

Știre inițială

,,Am mers să-mi felicit soția pentru că avansase în carieră”, le-a spus procurorilor. De fapt, spun aceștia, agresorul își teroriza de multă vreme soția și plănuise să o ucidă.

„Nu mi s-a părut sub influența băuturilor alcoolice, era foarte linștit. A zis că după o conviețuire de 27 de an și-a iubit soția și nu a vrut decât să o felicite că a luat concursul de directoare de îngrijiri medicale”, a declarat Stelian Olteanu – procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, conform RealitateadeNeamt.net.

Cu puțin după ora 15, soțul directoarei de îngrijiri medicale a intrat în spitalul Judeţean Piatra Neamţ cu un gând clar. Divorțul intentat de soția sa trebuia răzbunat. A amenințat-o pe femeie cu un cuțit ascuns sub haină, a dus-o în biroul ei unde a încuiat ușa și a înjunghiat-o.

În biroul închis, totul s-a petrecut repede. Colegii femeii și agenții de pază și-au dat seama că a avut loc o tragedie abia când bărbatul a ieșit cu un cuțit în mână.

În ciuda eforturilor făcute de medici, femeia a murit. Apropiaţii spun că ar fi fost agresată de mai multe ori de soț, iar în urmă cu câteva luni se mutase cu chirie. Ea le-ar fi spus că nu se simte în siguranţă. Însă până la acest moment autoritățile nu au descoperit nici o plângere la poliția.

Agresorul în vârstă de 50 de ani a fost prins de poliţişti. Acum riscă ani grei în spatele gratiilor. Oficial, abia săptămâna viitoare va fi audiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *