Prima pagină » Local » Criminalii micuței Sofia încrustează în zidurile pușcăriei zilele rămase! După ce au comis ororile din apartament, urmează să se lupte cu remușcările ani la rând – FOTO

Criminalii micuței Sofia încrustează în zidurile pușcăriei zilele rămase! După ce au comis ororile din apartament, urmează să se lupte cu remușcările ani la rând – FOTO

25 nov. 2023, 02:00, 3 ,
Dragos Savin în Local

Mădălina Gabriela Pristăviţa şi dezvoltatorul imobiliar Ionuţ Răuşanu, criminalii micuței Sofia, stau cu sufletul la gură. Judecătorii ieșeni au stabilit un nou termen de judecată. Cei doi concubini ar putea afla câți ani vor petrece după gratii înainte de sărbători

Amânare peste amânare în cazul morții micuței Sofia. Zilele trecute, judecătorii de la Tribunalul Iași au amânat pronunțarea, stabilind un nou termen pe data de 29 noiembrie. Mădălina Gabriela Pristăviță și Ionuț Răusanu, cei doi concubini care ar fi chinuit-o pe micuță până când și-a dat ultima suflare, după ce a fost uitată într-o cadă cu apă, se află în spatele gratiilor. Ea este în Penitenciarul Bacău, iar el în Penitenciarul Iași.

De când au fost arestați și până în acest moment, ambii inculpați au deschis mai multe procese prin care au încercat să scape de pușcărie. Nicio solicitare nu le-a fost acceptată. Motivul este cât se poate de clar. Mădălina Gabriela Pristăviță și Ionuț Răusanu, prin faptele pe care le-au făcut împotriva micuței Sofia, pot fi trecuți pe harta celor mai sadici criminali ai Iașului.

Criminalii micuței Sofia, unii dintre cei mai sadici din istoria Iașului

Mădălina Gabriela Pristăviţa şi dezvoltatorul imobiliar Ionuţ Răuşanu au intrat în vizorul anchetatorilor după ce micuţa Sofia a fost găsită inconștientă pentru că a fost uitată într-o cadă plină cu apă. Ajunsă la spital în brațele mamei, Sofia a decedat în cele din urmă. Atunci, mama fetiței a fost destul de rezervată în discuțiile pe care le-a avut cu doctorii. Deoarece decesul unui copil în astfel de condiții trebuie anchetat, pe fir au intrat oamenii legii.

Astfel, după discuțiile purtate cu mama fetiței și cu iubitul acesteia, oamenii legii au decis că cei doi trebuie reținuți. Mai apoi, Mădălina Pristăvița și Ionuț Răușanu au fost arestați preventiv, inițial sub acuzațiile de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorilor. Anchetatorii au afirmat că mama micuței Sofia ar fi lovit-o de mai multe ori în trecut. De asemenea, fetița ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ea ar fi fost băgată în mașina de spălat de mama ei. Pentru ca totul să fie mai șocant, cea care i-a dat viață a pus aparatul în funcțiune.

Acum, cei doi sunt judecați pentru omor calificat, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ar putea fi condamnați la peste 20 de ani de închisoare. Este posibil ca judecătorii ieșeni să amâne din nou pronunțarea, dar cei doi concubini ar putea afla înainte de sărbători câți ani vor mai avea de stat în spatele gratiilor. Trebuie precizat faptul că moartea micuței Sofia i-a șocat până și pe anchetatori. Cei doi concubini și-au bătut joc de fetiță până în ultimele ei clipe de viață. Pe lângă faptul că au băut-o și au neglijat-o, aceștia au și filmat-o în timp ce o chinuiau.

Iată că, după mai mult de doi ani de la tragicul eveniment, criminalii micuței Sofia ar putea afla cât timp au de stat după gratii.

Comentarii
  • Pe viata sa le dea doamne fereste cum sa bagi copilu in masina fe spalat ??
    Deci am fost afectat emotional numai cat am citit stirea !!! Va dati seama cat a foster afectata aces fetita pama sa moara ?
    puscarie pe viata 60 ani !!!

  • Uai, da proshty mai santeti! Ce titlu de kkt… De unde va vin ideile astea de 2 lei 50?! Mari retardatzi!

  • sistem infect

    Pream mult cheltuie statul cu mancarea si cazarea degeneratilor cu adn alterat definitiv.Nu poti repara nimic, adn este infectat, trebuie efectiv ras!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *