Prima pagină » International » Criminalii actorului Johnny Wactor din „General Hospital” au doar 18 ani. Ce au transmis procurorii
Criminalii actorului Johnny Wactor din „General Hospital” au doar 18 ani. Ce au transmis procurorii

Criminalii actorului Johnny Wactor din „General Hospital” au doar 18 ani. Ce au transmis procurorii

20 aug. 2024, 17:00,
în International

Doi tineri de 18 ani au fost acuzați de omor în legătură cu decesul actorului Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul său în serialul „General Hospital”, conform Associated Press.

Procurorul districtual George Gascón a anunțat într-o conferință de presă că cei doi tineri, Robert Barceleau și Sergio Estrada, au fost inculpați luni, 19 august, la Curtea Superioară a Comitatului Los Angeles.

„Pierderea acestui actor tânăr și talentat, aflat în plină ascensiune și cu atât de multe de oferit lumii, este resimțită profund de noi toți”, a declarat Gascón.

Cei doi vor fi judecați împreună cu alți doi inculpați implicați în cazul morții lui Wactor. Ceilalți doi acuzați se confruntă cu acuzații mai puțin grave decât omorul.

Toți cei patru au fost arestați joia trecută. O solicitare adresată de Associated Press biroului apărătorului public al comitatului pentru un comentariu nu a primit încă un răspuns.

Actorul Johnny Wactor a fost ucis în plină stradă

Actorul american a fost ucis pe 25 mai, când a încercat să împiedice furtul mașinii sale. Wactor, în vârstă de 37 de ani, a fost împușcat mortal după ce a surprins trei hoți care încercau să fure convertorul catalitic al vehiculului său.

Poliția a declarat că actorul tocmai plecase de la muncă împreună cu un coleg când a observat trei bărbați ridicând mașina sa. Fără avertisment, unul dintre aceștia a deschis focul asupra lui Wactor, ucigându-l.

De-a lungul carierei sale, Wactor a apărut în diverse seriale TV populare în Statele Unite, inclusiv în Criminal Minds, NCIS și Westworld, dar este cel mai cunoscut pentru interpretarea personajului Brando Corbin în telenovela medicală General Hospital.

Conform Guinness World Records, General Hospital este cea mai longevivă telenovelă încă în producție din SUA și a doua cea mai longevivă din istorie. Serialul a debutat în 1963 și a depășit 15.000 de episoade. Wactor a apărut în 164 de episoade între 2020 și 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *