Prima pagină » National » Crimele de pe laptop (8). Biden, consumator și traficant

Crimele de pe laptop (8). Biden, consumator și traficant

27 iun. 2023, 12:58,
BZI.ro, în National

În acest episod, publicat pe CorectNews, vă prezentăm cu titlu de exemplu diverse metode prin care Hunter Biden își procura în mod regulat cocaină de la diverși traficanți. În același timp, în raport cu o serie întreagă de persoane apropiate sau de prostituate, el a devenit la rândul său traficant. Un episod destul de straniu, așa cum rezultă din conținutul laptopului său, îl constituie legăturile cu văduva fratelui său, pe care, pe de-o parte, o alimenta cu droguri, iar pe de altă parte încerca să o salveze, plătindu-i cu bani grei curele de dezintoxicare.

Precizări obligatorii:

Toate informațiile din acest serial provin de la ONG-ul Marco Polo și fac parte dintr-o amplă lucrare, intitulată „Raport pe laptop Biden”, bazată exclusiv pe informațiile, imaginile și corespondența găsite toate pe laptopul lui Hunter Biden.

Pentru acuratețe, întrucât traducerea acestui amplu document este făcută de Google Translate, postez atât capturi foto din versiunea sa în limba română, cât și capturi foto din versiunea în limba engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *