Prima pagină » National » Crimă teribilă în România! Totul a fost transmis LIVE pe Facebook
Crimă teribilă în România! Totul a fost transmis LIVE pe Facebook

Crimă teribilă în România! Totul a fost transmis LIVE pe Facebook

25 feb. 2021, 10:55,
BZI.ro, în National

O crimă teribilă a avut loc în România miercuri seara într-o zonă limitrofă a Bucurestiului. Din cauza unor neînțelegeri mai vechi, doi bărbați au pornit un scandal monstru. În urma conflictului unul dintre cei doi l-a înjunghiat de mai multe ori pe celălalt.

În urma cu trei luni victima se căsătorise cu fiica criminalului.

Crimă teribilă în România

La întreaga scenă a fost martoră soția victimei, o tânără de 23 de ani, ce se căsătorise cu cu bărbatul de 40 de ani în urmă cu câteva luni. Căsătoria nu a fost acceptată de tatăl fetei, un bărbat în vârstă de aproximativ 48 de ani, care s-a răzbunat acum pe cel care îi devenise ginere.

Îngrozitoarea crimă a avut loc în cartierul Progresu, județul Ilfov, în apartamentul unde femeia și proaspătul său soț locuiau cu chirie, după cum informează Antena 3. Într-un moment de nebunie, socrul a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori. Fata a încercat să își oprească tatăl, dar a fost și ea rănită ușor, la umăr.

Imediat după ce și-a înjunghiat ginerele , socrul a luat telefonul acestuia și a transmit LIVE pe pagina de Facebook a vicimei pentru a arăta tuturor în ce stare se află. Rețeaua de socializare a șters ulterior postarea.

Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului. Bărbatul a fost resuscitat de către cadrele medicale, însă, din nefericire nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ce spune mama bărbatului ucis

Mama bărbatului care a căzut victimă a teribilei crime din România susține că tatăl fetei ar fi anunțat-o cu mai mult timp în urmă că îi va ucide copilul.

”Pe mine nu m-a agresat decât verbal, amenințându-mă că mi-l bagă în pământ lângă celălalt copil!”, le-a declarat femeia jurnaliștilor prezenți la secția de Poliție.

Cei care o însoțeau pe femeie au fost nevoiți să cheme o ambulanță, care a dus-o la cel mai apropiat spital.  Victima atacului de ieri avea un băiat minor din altă căsătorie, iar criminalul doi băieți și o fată.

Suspectul de crimă a fost reținut pentru 24 de ore iar ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de polițiștii din cadrul serviciului Omoruri.

O studentă a fost torturată și apoi ucisă

crimă îngrozitoare a avut loc în Rusia, acolo unde o studentă a fost torturată de către iubitul ei în timp ce poliția a ignorat apelurile vecinilor. Inițial autoritățile au crezut că este vorba de o simplă cearta între iubiți. Tânăra Vera Pektheleva, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită decedată, mai exact sugrumată cu un cablu.

Aceasta a mers la locuință iubitului său pentru a-și recupera lucrurile personale, după ce s-au despărțit.

Bărbatul de 24 de ani a încuiat ușa și a toturat-o pe fosta sa iubită, aproape patru ore apoi a ucis-o, scrie The Sun. Vecinii acestuia au sunat la poliție atunci când au auzit strigătele fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *