Prima pagină » Actualitate » Crimă șocantă în București! O mamă și copiii săi au fost găsiți fără suflare
Crimă șocantă în București! O mamă și copiii săi au fost găsiți fără suflare

Crimă șocantă în București! O mamă și copiii săi au fost găsiți fără suflare

06 aug. 2024, 20:19,
în Actualitate

Polițiștii Secției 8 și polițiștii de la Omoruri au sosit adresa din Calea Moșilor în jurul orei 18:00, după ce un apel la 112 anunța într-un bloc o triplă o triplă crimă. Este vorba despre o familie formată dintre dintr-o femeie și cei doi copii ai săi.

Principalul suspect ar fi băiatul femeii, care, spun martorii, și-ar fi ucis mama, sora și un frate. De altfel, una dintre victime ar fi fost găsită, spun anchetatorii, chiar în pragul ușii.A sosit la fața locului și laboratorul de criminalistică, iar doi suspecți au fost ridicați și duși la audieri, cel mai probabil la Secția 8 sau la Serviciul Omoruri.

Unul dintre suspecți este fiul femeii ucise și fratele celor două persoane găsite decedate

Unul dintre suspecți este fiul femeii ucise și fratele celor două persoane găsite decedate într-un apartament de la etajul patru al blocului, iar în compania lui se mai afla un alt bărbat.

Ambii au fost duși la audieri, iar toată zona fost sigilată și urmează cercetarea la fața locului pentru a se afla, în principiu, motivul pe care l-a avut bărbatul ca să comită această triplă crimă.

Bistriţa-Năsăud: Bărbatul care le-a dat foc soţiei şi copiilor săi a fost externat şi este audiat

Bărbatul din judeţul Bistriţa-Năsăud care a turnat benzină în camera în care se aflau soţia şi cei trei copii minori ai familiei a fost externat din spital. El este audiat, marţi după-amiază, procurorii urmând să emită ordonanţă de reţinere pe numele lui.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud au început urmărirea penală pentru tentativă de omor calificat sub forma violenţei în familie pe numele bărbatului care, luni, a turnat benzină în camera în care se aflau soţia şi cei trei copii şi a dat foc, femeia şi unul dintre copii suferind arsuri.

El a petrecut noaptea în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, sub paza Poliţiei, iar marţi a fost externat, la ora transmiterii acestei ştiri fiind audiat la Parchet, în calitate de suspect, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Procurorul de caz urmează să emită ordonanţă de reţinere pe numele lui, iar ulterior va fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat din localitatea Nepos, judeţul Bistriţa-Năsăud, a aruncat, luni, cu benzină în încăperea în care erau soţia sa şi cei trei copii, după care a dat foc, în urma unui conflict spontan cu femeia. Soţia a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, iar unul dintre cei trei copii, o fetiţă în vârstă de 9 ani, are arsuri pe 20% din corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *