Prima pagină » Local » Crimă sângeroasă la Iaşi! Un tânăr a fost ucis în această dimineaţă (EXCLUSIV) – FOTO

Crimă sângeroasă la Iaşi! Un tânăr a fost ucis în această dimineaţă (EXCLUSIV) – FOTO

14 iun. 2020, 10:21,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Crimă sângeroasă la Iaşi! Un tânăr a decedat duminică dimineaţa, 14 iunie 2020. Tânărul a fost ucis în localitatea ieşeană Mogoşeşti. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost bătut în faţa propriei case de mai multe persoane. Aceştia l-au lovit în faţa porţii în jurul orei 02.00 şi l-au dus în casă. Dimineaţa, la 08.45, vecinul bărbatului s-a dus să vadă cum se simte. Din nefericire, victima era decedata. Vecinul a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Alte evenimente tragice la Iași

Un tânăr teribilist a distrus o maşină de poliţie la Iaşi. În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie în cartierul Tudor Vladimirescu din Iaşi.

Un tânăr teribilist a distrus o maşină de poliție la Iași

Un tânăr teribilist a distrus o maşină de poliţie. Duminică, 14 iunie 2020, un bărbat a intrat în coliziune cu propriul autoturism într-o maşină de poliţie. Mai apoi, tânărul a sărit la bătaie la unul dintre oamenii legii, iscându-se un scandal de mari proporţii.

Revenim cu detalii!

Accident rutier mortal la Iași

În această noapte, în zona de tranziție dintre județele Iași și Neamț, a avut loc un alt accident rutier mortal. Un tânăr care se afla la volanul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât motorul a fost aruncat la o distanță considerabilă față de autoturism. Din păcate, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic, impactul fiindu-i fatal. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Viteza excesivă spulberă vieți! Autoritățile ieșene s-au confruntat cu numeroase accidente rutiere mortale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *