Prima pagină » Titlurile zilei » Crimă pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași! Un tânăr de 33 de ani a fost bătut la ieșirea din club din zona Cub. A murit la spital – EXCLUSIV/FOTO

Crimă pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași! Un tânăr de 33 de ani a fost bătut la ieșirea din club din zona Cub. A murit la spital – EXCLUSIV/FOTO

07 feb. 2024, 02:00, 27 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Crimă pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași. Un bărbat de 33 de ani a fost bătut până a rămas inconștient la ieșirea dintr-un club din zona Cub. Polițiștii au intrat pe fir, iar acum au identificat o persoană care s-ar face vinovată de moartea tânărului

Scene incredibile pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași! Un tânăr în vârstă de 33 de ani a fost bătut până a căzut inconștient la pământ. Incidentul s-a petrecut pe data de 13 ianuarie la ieșirea dintr-un club din zona Cub. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 când au văzut că tânărul agresat nu mai reacționează. Un echipaj medical a ajuns la fața locului și l-a preluat pe bărbat. Acesta se numea Vlad Smoc. După ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași pentru că avea leziuni craniene.

Crimă pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Iași: tânăr de 33 de ani, omorât în bătaie

La Spitalul de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu”, Vlad Smoc a stat în grija medicilor până pe data de 4 februarie, când s-a stins. El a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, însă starea de sănătate s-a degradat rapid, iar lupta medicilor a fost în zadar.

„La data de 13 ianuarie 2024, Secția nr. 3 Poliție Iași a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe bulevardul Ștefan cel Mare din municipiul Iași se află un bărbat agresat fizic. Din cercetări a rezultat că bărbatul în vârstă de 33 de ani, aflat sub influența alcoolului, ar fi fost agresat fizic de o persoană. A fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La data de 04.02.2024, bărbatul a decedat la spital. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cub, un loc blestemat

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat pentru necropsie la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Medicii legiști trebuie să stabilească ce l-a ucis la doar 33 de ani. Deși este în inima Iașului, zona Cub s-a dovedit de mai multe ori a fi un loc al „răului”. De-a lungul anilor, acolo au fost nenumărate bătăi. Nici crimele nu au lipsit. Una dintre cele mai cunoscute a fost comisă la începutul anilor 2000, când o elevă, pe nume Ana Maria Ceobanu, a fost violată și omorâtă chiar de fratele ei la Cub. Rămâne de văzut ce măsuri vor fi luate în cazul tânărului Vlad Smoc.

Cert este că încă o crimă a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași.

Comentarii
  • Ceva asemănător a avut loc înainte de revelion, tot la cub, un tanar a fost lovit si a cazut cu capul de o treapta. Vorbim de o mușamalizarea sau e o problema cu locul ala și ar trebui închis? Mereu când ajung pe acolo dau de oameni agresivi, inclusiv paznicii care cauta scandal, drogați, persoane cu dementa evidenta.

  • E un cuib foarte toxic,alcool,droguri,frecventat de tineri fara capatai,,numeroase scandaluri,mult zgomot ,deranjeaza locatari.S au facut reclmamatii dar nimic.Primaria ?politia locala,nationala se aude!!!!In acel subsol e dezastru,mizerie ,urina,stau ca animalele pe pardoseala,infect total.Trebuie neaparat inchis.Cine il are in patronaj?persoana suspusa probabil.

  • Ei poftim ! Vine omul de la boston sa petreaca la oras si vegasluyenii cei rai il omoara. Macar trotuarul unde a luat somn era maturat ? Sau, ma rog, deszapezit ?

  • NOI CEI DIN POLIȚIA LOCALĂ IAŞI SOLICITĂM SĂ FIM
    LĂSAȚI ÎN PACE.
    NOI NU NE OCUPĂM DE ORDINE PUBLICĂ, NU AVEM TRRABA CU BEȚIVII, SCANDALAGII, CIORILE CARE BORASC PE STEFAN CEL MARE,CU URLETELE,CU BĂNCI RUPTE ȘI MURDĂRITE,CU CACATUL DE CÂINE DE LA NESIMȚIȚI, NOI SUNTEM OCUPAȚI TOATĂ ZIUA DAR TOATĂ ZIUA CU MAȘINILE CARE VIN DIN ALTE JUDEȚE CU PACIENȚI LA SPITALUL SFÂNTUL SPIRIDON, NU APUCA PACIENTUL SĂ COBOATE CA NOI DĂM AMENZI ȘI VORBIM
    URAT CU OAMENII, STĂM EFECTIV LA PANDA ȘI TERORIZĂM PE TOȚI CU AMENZI.
    NU AVEM O OCUPAȚIE CONCRETĂ , STĂM ÎN MAȘINI ȘI CÂND PRINDEM UN OM , NE DĂM JOS PLINI DE NOI ȘI ÎNGÂMFAȚI ȘI CU CARNEȚELUL SUB BRAȚ, SPUNEM PE DE ROST CE ȘTIM!
    NOI ÎN GENERAL NU GÂNDIM ȘI ASTA NE AJUTA MULT ÎN RUTINA ZILNICĂ!
    PROBABIL CA ȘI CETĂȚENILOR LE O FI GREU CU NOI DAR PE NOI NU NE INTERESEAZĂ, DECI NU VĂ MAI ÎNTREBAȚI UNDE ESTE POLIȚIA LOCALĂ. ÎN CAZURI DE SCANDAL CARE DEGENEREAZĂ ÎN ASTFEL DE DRAME!
    ȘI NU MAI CREDEȚI CÂND POLIȚIA LOCALĂ SE LAUDĂ CA ARE ÎN SUPRAVEGHERE CAMERE VIDEO ÎN ORAȘ! NU ARE DAR NE LĂUDĂM ȘI NOI AȘA LA SANCHITO!
    SĂ TRĂIASCĂ ȘEFII NOȘTRI ȘI PRIMARUL CĂ TARE BINE O MAI DUCEM! ZI BUNĂ TUTUROR!

  • Agentule, tu de fapt ești din bacchau și ai venit la oraș la vreun tratament. Dacă ai parcat ca la tine pe imaș, normal că ai luat amendă

  • lica samadadu

    toti marlanii de la paza cauta scandal, inclusiv aia de la underground care au nenorocit un strain in urma cu cativa ani. prosti sunt aia care intra in bodega aia ca sa fie umiliti de paznici pe banii lor

  • Unde erau patrulele, functionarii speciali platiti sa asigure ordinea si linistea in zona?

  • imi place sa imi dea la ochiul maro astia din boston si vegaslui😍e placerea mea secreta

  • Da’ acum e …februarie !
    De ce nu s-a pomenit incidentul acum …aproape 1 luna ?!
    Ca sa nu iasa zarva, in Iasi e dezastru-crima cu ordinea publica !
    Talharii seara, care nu se mentioneaza decat … peste 1 an, etc. Sa iasa „premaria” si sefia bine !

  • Toti patronii si administratorii speluncilor de acolo sunt ba sifoane, ba amici ai politistilor de la sectia 3. Nu e de mirare cand se musamalizeaza diverse incidente, chiar grave , care au loc pe acolo. Daca nu murea cineva nu transpira nimic prin presa.

  • Ionel Muscă, Pașcani

    Eu am pățit-o în zona respectivă! Aseară o pasarică a făcut căcuța pe șăpcuța mea. Trebuie luate măsuri coercitive, gen interzicerea zborului de păsari deasupra orașului, fiecare vrăbiuță să fie amendată că ciripește si papă gâze/ muște.
    Vrem ca primăria Iași să ne lase să crestem gâze la bloc.

  • Crasmele nu au ce cauta in zonele rezidentiale.

  • Magdalena Clipa

    Ce masuri ia incompetentul de primar Chirica ?
    Burtosii aia de la politia locala ce fac, dorm ?
    Culmea, centru orasului si masuri de securitate ZERO.

  • Mai avem si politie in Iasi?! Intreb asa de curiozitate…. Unde au disparut patrulele de politie din ors??? Cei care patrulau pe jos?! Unde sunt? Le-au dat masini si doar mai agata cate un sofer in trafic care face cate o greseala?! Stau numai la panda pe la colturi sa amendeze soferi??? Pe sfantul Andrei se fumeaza ziua, langa gradinita droguri. Unde e politia? da amenzi la soferi??? Acum cativa ani mergeau patrulele pe jos, legitimau, controlau prin buzunare cioriile, tot felul de indivizi suspecti si certati cu legea. Ce s-a intamplat acum cu acele patrule???

  • POLITISTII LOCALI NU MAI PATRULEAZA PE JOS CA SA NU SCAPE DE KILOGRAMELE DEPUSE DIN SUMA ALOCATA DE PRIMARIE PT. NORMA DE HRANA

  • E simplu, vinovați sunt cei care frecventează aceste cluburi. Sa nu se mai duca nimeni sa vedeți ce faliment vad in fața ochilor. Fac bani de pe urma copiilor si fraierilor care frecventează aceste gunoaie de cluburi. Nu puteți trăi fără aceste cluburi infecte? Te duci îți asumi. Numai bătăi in aproape toate cluburile.

  • In cazul ăsta săracu om să prăpădit. La fel că el, foarte multi tineri ajung la spital din zona aia. Pe 30 decembrie, unul a vrut să se de-a șmecher și a luat tovarășii la palme, după care unul la curentat cu câțiva pumni și la liniștit. Doar că bătăușul ia mai dat un croșeu și sa dus victima cu capul de asfalt și l-au luat medicii, după ce a lăsat o balta mare de sânge în spirală! E ceva in neregulă acolo! Mizeria și ura din oameni se vede peste tot.

  • De ce nu scrieti in articol ca suspectul principal al crimei este barmanul clubului care la calcat in picioare dupa ce la scos afara ?

  • Trebuie totul verificat daca ai avize de funcționare,de la pompieri,asociația de locatari,DSP etc Noapte de noapte vibrează bloculdin cauza muzicii date la maxim,la doua trei zile ,bătăi pe esplanada,cei responsabili de liniștea locatarilor,vin văd și spun că nu pot face nimic pentru că patronii au avizul de la primăria Iași.

  • Crezi ca daca au avize si autorizatii nu isi mai dau box? Daca patruleaza locala nu se mai bate nimeni? In anii ’90 nu aveam cluburi si tot se omorau astia prin cartier. Acum e parfum comparativ cu ce era atunci.
    Nu o sa inchida nimeni spirala pentru o mana de locatari care se plang de zgomot.

  • Exista o solutie simpla pentru a scapa de bombele de la subsol. Infundati canalizarea. Sau turnati apa calduta cu multa drojdie dizolvata. Chiar daca rezolva ei cumva, mirosul de kkt nu dispare usor.

  • Pogdan Bancu

    Un cretinel care lucreaza in schimbul 3, are ceva de împărțit cu PLM, și încearcă să îl imite. Clar nu are nici vocabularul, nici școala adevăratului PLM. Și nici mintea aluia. O fi având vreun fetish, sau poate nu mai găsește Viagra la farmacie și e nervos că i se îndoaie de la mijloc.

  • interesant. unde trebe sa torn apa cu drojdie?

  • Va așteptăm la Vinyl Bar in grote,asiguram program de la 22 la 4-5 dimineața.Blocul vibrează și ce.Locatarii și bloc sa se mute Noi NU.

  • @Anonim februarie 7, 2024 la 5:23 pm

    In buda la tine. Dupa care tragi apa de doua ori.
    Vrei sa fii sadic? O torni in canalul unde da buda barului.
    Vrei rezultate imediate si ingrozitoare? Sparge o fiola de mercaptan in fata barului. Ai grija sa nu ajunga vreun strop pe tine, ca ala esti. Si sa-ti tii respiratia.

  • mercaptanu e belea. pute locu a kkt o sapt.

  • Cine tine cu steaua sa I fut familia în ordine alfabetica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *