Prima pagină » Local » Crimă pasională la Iași! Un bărbat orbit de gelozie a vrut cu orice preț să își execute iubita. Cleștele metalic pentru jar a fost arma cu care s-a produs nenorocirea
Crimă pasională la Iași! Un bărbat orbit de gelozie a vrut cu orice preț să își execute iubita. Cleștele metalic pentru jar a fost arma cu care s-a produs nenorocirea

Crimă pasională la Iași! Un bărbat orbit de gelozie a vrut cu orice preț să își execute iubita. Cleștele metalic pentru jar a fost arma cu care s-a produs nenorocirea

25 nov. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Un bărbat orbit de gelozie a comis o crimă pasională la Iași. Acesta a vrut cu orice preț să își execute iubita, iar cleștele metalic pentru jar a fost arma cu care s-a produs nenorocirea. I-a aplicat zeci de lovituri în zona capului, a corpului și a vaginului, a întreținut relații intime cu ea, iar când s-a umplut de sânge, a vrut să fugă ca un laș, pentru a nu fi prins

Florentin Covrig a constituit o scenă desprinsă din filmele de groază când era în stare avansată de ebrietate. A fost orbit de gelozie, că femeia l-ar putea înșela, încât a lovit-o de aproximativ 50 de ori în zona capului, a membrelor și a vaginului cu un clește metalic pentru jar și cu un cuțit. Ulterior, a continuat să tragă cu pumnii și picioarele ca într-un sac de box până a văzut că iubita lui și-a dat ultima suflare.

Un bărbat orbit de gelozie a comis o crimă pasională la Iași. S-a folosit de cleștele metalic pentru jar

A ieșit la iveală un caz de-a dreptul halucinant, din noaptea 8/9 iunie 2022.  Potrivit raportului de expertiză medico-legală, victima a suferit leziuni traumatice multiple, o luxaţie şi o fractură a coloanei vertebrale cervicale cu edem medular ascendent, care au condus la decesul acesteia.

„În seara zilei de 08/09.06.2022, în timp ce se afla în locuinţa sa, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, dând dovadă de cruzime, inculpatul i-a aplicat concubinei sale, victima (46 de ani), numeroase lovituri (aproximativ 50) cu pumnii, cu un obiect contondent (cleşte metalic pentru jar) şi cu un obiect tăietor înţepător, în zona capului, a corpului, a membrelor şi a vaginului (2 plăgi tăiate), cauzându-i leziuni traumatice multiple, precum şi o luxaţie şi o fractură a coloanei vertebrale cervicale cu edem medular ascendent, care au condus la decesul acesteia.

De asemenea, în aceleaşi împrejurări, prin constrângere şi violenţe, constând în aplicarea în zona capului, a corpului, a membrelor şi a vaginului a unor lovituri cu pumnii, cu un obiect contondent (cleşte metalic pentru jar) şi cu un obiect tăietor-înţepător, a întreţinut un raport sexual cu concubina sa, victima”, au declarat oamenii legii.

Ce pedeapsă a primit individul

Florentin Covrig a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat împotriva unui membru de familie (violenţă în familie) şi viol. În acest moment se află în Centrul de Reținere de Arest Preventiv (CRAP) din cadrul IPJ Iași și urmează să se pronunțe pedeapsa finala.

„În baza art.362 Cod procedură penală raportat la art.208 alin.4 Cod procedură penală, verifică şi constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul COVRIG FLORENTIN. În baza art.208 alin.4 Cod procedură penală raportat la art.207 alin.4 şi art.223 alin.2 Cod procedură penală, menţine măsura arestării preventive a inculpatului COVRIG FLORENTIN, trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie prevăzută de art.199 alin.1 Cod penal raportat la art.188 alin.1 – art.189 alin.1 lit. h) Cod penal şi viol prevăzută de art.218 alin.1 şi 3 lit. b) Cod penal, cu aplicarea art.38 alin.1 Cod penal”, au adăugat anchetatorii în legătură cu individul care a comis o crimă pasională la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *