Crimă pasională în Neamț. După o ceartă mai aprinsă, o femeie i-a tăiat gâtul amantului sexagenar

Crimă pasională în Neamț. După o ceartă mai aprinsă, o femeie i-a tăiat gâtul amantului sexagenar

06 dec. 2022, 12:30,
BZI.ro, în National

O crimă oribilă a avut loc zilele trecute în Neamț. Se pare că o femeie căsătorită este acuzată că i-ar fi tăiat gâtul cu un cuţit amantului, iar după faptă nu a solicitat ajutorul cadrelor medicale pentru victimă, furnizând apoi declaraţii confuze.

Femeia a dat vina pe faptul că nu ar fi avut la dispoziție un telefon mobil.

O femeie din Neamț i-a tăiat gâtul amantului

Autoarea crimei din Neamț, unde o femeie i-a tăiat gâtul amantului, este o mamă de 44 de ani, de loc din comuna Sagna, ce ar fi avut o relaţie extraconjugală cu un consătean mai în vârstă, în etate de 62 de ani, la care se mai ducea din când în când. Însă acum două zile, pe fondul consumului de alcool a izbucnit o ceartă între cei doi, urmând ca pe la ora 23.00, conflictul verbal să degenereze, iar nemţeanca, ce are acasă doi copii, a reacţionat violent. În final, victima a avut mai multe lovituri în zona toracică, dar fatale au fost cele din zona gâtului, una secţionându-i jugulara. Bărbatul ucis a fost găsit de o fiică.

În timpul anchetei, acuzata a spus că i-ar fi aplicat bărbatului o singură lovitură cu cuţitul și că a dorit să sune la Ambulanţă, dar victima nu i-a dat telefonul. Apoi ar fi plecat la o rudă, dar nici de la aceasta nu a putut alerta autorităţile, pentru că nu ar fi găsit un telefon mobil. Femeia a fost arestată duminică, 4 decembrie 2022.

„Martorii spun că l-ar fi vizitat frecvent, ea spune că nu aveau nici un fel de relaţie. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a fost găsit cu patru-cinci plăgi înjunghiate, însă cea din zona cervicală i-a fost fatală“, a declarat procurorul Marius Ianuş, purtătorul de cuvânt al Parchetului Neamţ.

Într-o altă ordine de idei, amintim că a fost prezentat în edițiile trecute cum o fată de preot din Urlați, a fost judecată pentru tentativă de omor.

Apar tot mai multe cazuri de tentativă de omor

De altfel, într-un context asemănător, se pare că zilele trecute, un alt fapt groaznic era pe cale să se întâmple la Neamț. Un adolescent de 15 ani era cât pe ce să ucidă trei persoane, care participau la o petrecere într-un apartament din Roman.

Cheful tinerilor s-a terminat într-o baie de sânge, două victime fiind încă în stare gravă la spital. În locuinţă se aflau mai multe persoane şi s-a consumat alcool, iar la un moment dat spiritele s-au încins, până în momentul în care concubinul mamei minorului a vrut să pună capăt chefului. Adolescentului nu i-a fost pe plac decizia acestuia şi a reacţionat violent, repezindu-se cu un cuțit asupra bărbatului cu care trăia mama sa, i-a aplicat câteva lovituri, după care a mai rănit alte două persoane. Tânărul de 15 ani a fost arestat pentru tentativă de omor.

Totodată, amintim că nu demult, o femeie a ajuns mai mult moartă decât vie pe mâna medicilor din Iași după ce soțul ei a atacat-o cu un cuțit. Scenele de groază s-au petrecut în comuna Ion Neculce, unde numitul Ionel Polonic s-a gândit să-i dea probabil o ultimă lecției soției sale. Astfel că după o ceartă aprinsă acesta a apus mâna pe un cuțit și a lovit-o fără milă, lama cuțitului intrând adânc în trupul femeii, iar aceasta a ajuns în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

De data aceasta însă, o femeie din Neamț, mamă a doi copii, i-a tăiat gâtul amantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *