Prima pagină » Local » Crimă oribilă la câțiva kilometri de Iași! Un tânăr a murit după ce a fost călcat pe cap
Crimă oribilă la câțiva kilometri de Iași! Un tânăr a murit după ce a fost călcat pe cap

Crimă oribilă la câțiva kilometri de Iași! Un tânăr a murit după ce a fost călcat pe cap

02 dec. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

În urmă cu ceva timp, a fost o crimă oribilă la câțiva kilometri de Iași, mai exact în zona Dancu! Un tânăr a murit după ce a fost călcat pe cap de un alt bărbat

Ies la iveală detalii incredibile în legătură cu crima din Dancu! Ucigașul a trebuit să povestească pas cu pas cum a luat viața unui tânăr după ce i-a strivit capul. Alin Voinea va petrece ani grei după gratii.

Alin Voinea a comis o crimă oribilă la câțiva kilometri de Iași

În data de 29 iulie 2022, Alin Voinea a luat viața unui tânăr, fiindcă și-a ieșit din minți când și-a văzut fratele înjunghiat. Astfel, a intervenit și a călcat pe cap victima până și-a dat ultima suflare.

„La data de 29.07.2022, în jurul orei 23:30, după ce victima(fratele său) a fost înjunghiată cu un cuţit de către numitul, pe str. Daliei, în dreptul blocului A9, şi după ce inculpatul, care a intervenit în apărarea acesteia şi a fost lovit cu cuţitul, i-a aplicat agresorului, atât anterior cât şi ulterior dezarmării de cuţit, mai multe lovituri cu pumnii (8, din care 5 cu intensitate şi viteză) în zona capului şi cu piciorul (3 lovituri uşoare) în zona corpului, a ajuns la locul conflictului şi, aflat sub stăpânirea unei stări de puternică tulburare, a aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii (peste 10) şi cu picioarele (peste 10), cu intensitate, în forţă, prin strivire/călcare şi din voleu, în zona capului şi corpului, cauzându-i fracturi craniene multiple, fracturi masiv facial, fracturi coronare dentare, contuzie cerebrală, fracturi costale, contuzie pulmonară şi echimoze, leziuni care au condus la decesul victimei”, au declarat judecătorii ieșeni.

Criminalul va sta ani grei în închisoare

Alin Voinea a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de omor, însă la ultimul termen a cerut să fie schimbată încadrarea juridică, deoarece nu și-a dorit suprimarea vieții victimei, ci doar a vrut să își apere fratele. Ba mai mult, între inculpat şi victimă nu a existat nici măcar un schimb reciproc de acte de violență, Alin lovindu-l crunt când acesta era deja la pământ. Astfel că judecătorii au respins cererea sa și urmează să pronunțe pedeapsa finală, însă riscă să petreacă ani grei în închisoare.

„În baza disp. art. 386 alin. 1 Cod de procedură penală, respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpatul, de schimbare a încadrării juridice a faptei pentru care a fost trimis în judecată inculpatul, din infracţiunea de omor, prevăzută de art. 188 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a Cod penal, în infracţiunea de lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte, prevăzută  de  art. 195 Cod penal sau în infracţiunea de încăierare, prevăzută de art. 198 alin. 3 Codul penal”, au adăugat oamenii legii în legătură cu tânărul care a comis o crimă oribilă la doar câțiva kilometri de Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *