Prima pagină » National » Crimă odioasă în România. O femeie a murit în condiții greu de închipuit, după ce s-a întors din Italia – FOTO

Crimă odioasă în România. O femeie a murit în condiții greu de închipuit, după ce s-a întors din Italia – FOTO

13 ian. 2024, 10:00, 1 ,
în National

O crimă teribilă a avut loc în România, după întoarcerea unei femei din Italia! Liliana a murit în condiții de neimaginat. Suspectul ar fi chiar soțul acesteia. Iată cum s-a întâmplat cumplita tragedie!

Au călătorit în Italia pentru a munci și a aduna bani ca să aibă o viață mai bună de viitor în România. Întorcându-se acasă, însă, bucuria unui nou început s-a transformat într-o dramă pentru Liliana. Aceasta a fost ucisă într-un mod tragic, sub o ploaie de lovituri de cuțit, chiar în casă pe care o visă și care începuse să prindă contur. Cel considerat principal suspect în acest caz este chiar soțul femeii.

Crimă teribilă în România, după întoarcerea unei femei din Italia! Liliana a murit în condiții de neimaginat

O crimă teribilă a avut loc în România, după întoarcerea unei femei din Italia! Liliana a murit în condiții de neimaginat. Femeia a fost găsită în propria ei casă într-o baltă de sânge, după ce a fost ucisă de mai multe lovituri de cuțit.

Principalul suspect al acestei crime teribile este chiar soțul Lilianei, care este un fost șofer de TIR.

Cum s-a întâmplat tragedia

Soțul Lilianei a devenit victima unui accident rutier în localitatea Ipotești din Botoșani. Autoritățile l-au informat pe fiul lui, în vârstă de 22 de ani, despre implicarea tatălui său într-un accident rutier.

Băiatul nu și-a găsit mama și a cerut ajutor vecinilor pentru a verifica situația. Acestora li s-a dezvăluit că Liliana a fost descoperită fără suflare în casa în care visa să trăiască și pentru care a muncit în Italia.

Autoritățile iau în considerare posibilitatea ca bărbatul să fi avut intenția de a se sinucide după ce și-a omorât soția. Fiul a dezvăluit că părintele lui manifestase semne de comportament neobișnuit în ultima perioadă. El avea suspiciuni că părinții săi ar avea alte relații și, într-un gest extrem, a instalat camere de supraveghere în întreaga casă, determinându-l astfel pe băiat să plece de acasă.

Comentarii
  • Boston plus E’ttalea egal amuzament garantat. Am vazut la tv feciorasul zambitor mereu. Asta e viata mai buna, bai, de aia se civilizeaza lumea pe-afara. Nu ca la noi. Boston, izvor nesecat ! Eminescu ar fi mandru de voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024