Prima pagină » Local » Crimă mișelească între frați la Iași. I-a înfipt cuțitul în spate de mai multe ori, iar mai apoi a așteptat să-și dea ultima suflare – EXCLUSIV
Crimă mișelească între frați la Iași. I-a înfipt cuțitul în spate de mai multe ori, iar mai apoi a așteptat să-și dea ultima suflare - EXCLUSIV

Crimă mișelească între frați la Iași. I-a înfipt cuțitul în spate de mai multe ori, iar mai apoi a așteptat să-și dea ultima suflare – EXCLUSIV

21 nov. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Crimă mișelească între frați. Un individ de 55 de ani și-a ucis fratele mai mare cu mai multe lovituri de cuțit. Oamenii legii au intrat pe fir, iar criminalul a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani grei după gratii

Un individ în vârstă de 44 de ani și-a omorât fratele cu mai multe lovituri de cuțit. Nenorocirea s-a petrecut în comuna ieșeană Alexandru Ioan Cuza, în weekend. Cei doi frați se aflau în casă când s-au luat la ceartă. Cel mai mic dintre ei a pus mâna pe un cuțit, iar când s-a întors cu spatele l-a înjunghiat de mai multe ori.

Polițiștii au fost chemați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112, iar când au ajuns la locul indicat a fost prea târziu. Bărbatul atacat de frate murise. Criminalul a fost imobilizat și condus la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru a vedea dacă în momentul în care a comis crima avea discernământ. Între timp, oamenii legii adună probe împotriva criminalului.

Crimă mișelească între frați la Iași, în weekend

După ce medicii legiști vor stabili dacă era în deplinătatea facultăților mintale când și-a omorât fratele, procurorii vor finaliza ancheta.

„La data de 18 noiembrie a.c., ora 17:38, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat din com. A.I Cuza a fost înjunghiat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că un bărbat, în vârstă de 57 de ani, în timp ce se afla la imobilul său din com. A.I. Cuza, pe fondul unor discuții familiale, ar fi fost înjunghiat în spate de către fratele său cu un obiect înțepător- tăietor. În urma leziunilor provocate, bărbatul a decedat.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost internată la o unitate medicală de specialitate. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cel mai probabil, la sfârșitul acestei săptămâni, individul va ajunge în spatele gratiilor. Ulterior, judecătorii ieșeni trebuie să stabilească ce pedeapsă trebuie să primească. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea până la 25 de ani după gratii. Trebuie precizat faptul că individul a atacat cu sânge rece, vrând parcă cu orice preț să-i suprime viața fratelui său.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior, vor fi stabilite cauzele decesului, cu toate că lucrurile sunt cât se poate de clare. Iată că în weekend, la Iași a avut loc o crimă mișelească între frați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *