Prima pagină » Local » Crimă mascată de un incendiu la Iași? Criminaliștii au împânzit un bloc de pe strada Mușatini – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Crimă mascată de un incendiu la Iași? Criminaliștii au împânzit un bloc de pe strada Mușatini – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

07 mai 2022, 16:33,
în Local

Astăzi, 7 mai 2022, un incendiu a izbucnit la un apartament de la etajul 4 din municipiul Iași, strada Mușatini.

UPDATE: Trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat și dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei care va avea loc în cursul acestei seri. Urmează ca în urma rezultatelor să se stabilească dacă a fost vorba despre un omor sau despre o moarte biologică.

UPDATE: În scurt timp se va face necropsia cadravrului și urmează să se stabilească dacă este vorba despre crimă.

UPDATE: Astăzi bărbatul prezenta o tăietură lângă sprânceană și era băut. Bărbatul, pe nume Mircea, a spus că a căzut și s-a lovit la țară. Femeia are un singur copil care este plecat în Spania de 15 ani. Băiatul femeii, Lucian, a fost anunțat și se va întoarce în țară mâine dimineață.

UPDATE: În urma verificărilor făcute de polițiști la fața locului au rezultat unele indicii care duc spre omor. În aceste momente la blocul de pe strada Mușatini a ajuns Laboratorul Mobil al Poliției Criminalistice ieșene pentru a stabili dacă este vorba despre un omor sau o moarte accidentală. Din câte se pare, unele voci spun că femeia ar fi fost ucisă înainte de izbucnirea incendiului.

UPDATE: Bărbatul a declarat că nu se afla la apartament în momentul declanșării incendiului. Acesta a spus că a fost într-un sat din Mironeasa și când s-a întors a găsit femeia decedată.

UPDATE: În momentul de față se efectuează verificări pentru stabilirea situației:

,,Astăzi, 07 mai ac, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Iași au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost găsită decedată în toaleta locuinței. De asemenea, în locuință ar fi fost un incendiu. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt.”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

UPDATE: Din declarațiile vecinilor, femeia se recăsătorise, după ce a rămas văduvă. Femeia și bărbatul erau căsătoriti de 20 ani. În plus, copiii femeii sunt plecați în străinătate. Actualul soț obișnuia să consume băuturi alcoolice și să fie violent. Acesta își aducea în mod frecvent prietenii la apartamentul femeii și dădeau petreceri la care se consuma foarte mult alcool. Bărbatul a fost dus la secția de poliție.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Se pare că au ars un dulap în bucătărie și o ușă de la baie. Victima, I. Elena, a fost găsită carbonizată, în baie.

Din primele informații obținute de reporterii BZI, la fața locului intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, o autospecială de intervenție și stingere si un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași. Din nefericire, a fost descoperită o victimă. Femeia, în vârstă de 74 de ani, a fost găsită decedată.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *