Prima pagină » Local » Crimă la Ceplenița, după ce doi frați s-au luat la bătaie ­- EXCLUSIV, UPDATE
Crimă la Ceplenița, după ce doi frați s-au luat la bătaie ­- EXCLUSIV, UPDATE

Crimă la Ceplenița, după ce doi frați s-au luat la bătaie ­- EXCLUSIV, UPDATE

06 ian. 2024, 20:24, 9 ,
în Local

În urmă cu scurt timp a avut loc o crimă în Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, crima a avut loc între doi frați din comuna Ceplenița, sat Ceplenița din județul Iași.

Un bărbat a decedat, în urma altercației dintre el și fratele său.

UPDATE 1: La fața locului se află în aceste momente un echipaj de poliție.

UPDATE 2: Din informațiile deținute de reporterii noștri, bărbatul decedat ar fi avut patru frați.

UPDATE 3: Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău a confirmat apelul la 112.

„La data de 06 Ianuarie 2024, în jurul orei 17:25, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că l-a găsit pe fratele său decedat la domiciliul din comună Ceplenița.

La fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale” , au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Despre victimă și călăul acesteia se cunoaște faptul că ar fi agresivi, mai ales când se află sub aburii alcoolului. Așadar, conflictul ar fi pornit de la o discuție aprinsă între cei doi care se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Criminalul are în jurul vârstei de 45 de ani. Niciunul dintre bărbați nu este căsătorit.

Mai mult, despre ceilalți doi frați se cunoaște faptul că unul este plecat în străinătate, mai exact în Italia, iar celălalt locuiești în același sat cu bărbații implicați în tragicul eveniment.

Știre inițială:

Nu se cunoaște motivul de la care a pornit conflictul dintre cei doi.

Revenim cu detalii !

Comentarii
  • Acestea sunt sarbatorile religioase la INAPOIATI.ASA S-A AJUNS.Violuri, crime, betii la volan etc….efectiv se dubleaza numarul infractiunilor si a dezmatului.Nu are nimic a face cu RELIGIA.ABSOLUT GROTESC, EVUL MEDIU!INCULTURA OMOARA INCET ACEST POPOR!Toate obiceiuRIle sunt PAGANE de la pecenegi, vizigoti, turci etc.

  • Pentru cel care a comentat mai sus…ce treaba are sărbătoarea cu acest caz? Ți ai luat pastilele azi?vezi ca internetul nu i pentru oricine…

  • Au iesit crestinii la bar in sat sa sarbatoreascs Boboteaza cu toporul! Asta inseamna sarbatoare religioasa la unii si se intampla tot mai des.

  • Pentru (crestin habarnist)

    Păgânismul (paganus în limba latină are sensul de locuitor de la țară sau rustic este un termen generic folosit de obicei de creștini pentru a desemna diferitele tradiții religioase politeiste, idolatre, indigene, etnice și non-avraamice. Frica creștinilor de credințele non-avraamice a fost atât de mare încât au transformat cuvântul „vilain” in Franceza veche sau Engleza veche „villein” care însemnau „țaran” dându-i o conotație negativă însemnând „ticălos”, „canalie”, „nemernic”, „mișel”, „pușlama”…practic „răufăcător” și orice e similar. Definiția exactă poate varia.

    Este utilizată în principal într-un context istoric, referindu-se la religiile din Orientul Antic, Egiptul Antic, Grecia Antică, Imperiul Roman, Arabia preislamică, America precolumbiană și Europa precreștină.

  • Ceplenita mon amur

    In toate tragediile de genul aata exista si un lucru bun. Eroul a mierlit acasa. Deci nu mai este necesar colectarea de pomana baneasca pentru repatriere.
    Am scris si un poem trist cu ocazia prilejului:
    Mio caro ai partit / a lavoro per denari / ma perche nu te-ai gandit / sa te stabilesti la Bari ? / Anche volta io dice / ca la voi diasporenii / ace brice si carice / si mai faceti si vedenii.
    P.S. a ramas loc liber la microbuz.

  • Pentru (pentru crestin habarnist)

    Mesele îmbelşugate, betiile şi jertfirea porcului sunt obiceiuri păgâne, o reminiscenţă a sărbătorilor romane din decembrie, Saturnaliile.Colindatul îşi are originea în obiceiul din prima zi de Calende când oamenii îşi făceau urări şi schimbau daruri. Mersul cu capra (turca) e considerat un obicei necurat în satele din Ardeal, iar in Moldova este păstrat cu strășnicie.Nu are a face cu CREȘTINISMUL.Unde ai studiat, sau ce studii ai?????

  • Ce mai stire importanta…

  • Eu nu reusesc sa ma dumiresc , taraitul in patru labe pe linga constructii , niste schelete , pupatul de oase, frecatul de ele , procesiuni cu un ciolan , un ciot de lemn , o cirpa , e obicei crestin ?, dacic ? ori paginism total ?

  • Pai la noi sau intilnit hunii cu vandalii pe care ia vizitat regulat mongolii si apoi iau stapinit turcii si rusii, a iesit un popor traditional ortodox de 5.000 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 decembrie 2024
21 decembrie 2024