Prima pagină » Local » Crimă îngrozitoare la Iași! A scos cuțitul și a lovit cu sânge rece! A murit în centru, sub ochii trecătorilor!
Crimă îngrozitoare la Iași! A scos cuțitul și a lovit cu sânge rece! A murit în centru, sub ochii trecătorilor!

Crimă îngrozitoare la Iași! A scos cuțitul și a lovit cu sânge rece! A murit în centru, sub ochii trecătorilor!

16 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

După ce a fost condamnat la opt ani de temniță, un ieșean a decis să renunțe la apelul formulat împotriva sentinței. Acesta a fost acuzat că, anul trecut, și-a înjunghiat un consătean în piept. Conform procurorilor, victima l-a lovit pe individ cu un bici în zona capului, cearta având loc pe fondul consumului de alcool

Un individ care a fost condamnat la prima instanță pare să se fi împăcat cu acest gând. Eugen Vieriu (42 de ani) a decis la finele săptămânii trecute să își retragă apelul formulat în cauză. Decizia judecătorilor din cadrul Curții de Apel Iași este definitivă în ceea ce îl privește pe acesta.
Procesul lui Vieriu a început în urmă cu câteva luni, după ce fusese încătușat pentru omor. La Tribunalul Iași, acesta a primit o pedeapsă de opt ani de pușcărie. Ulterior, el a contestat decizia cu apel.

Găsit într-o baltă de sânge

Pe data de 27 iulie 2019, în jurul ore 19:30, un apel la 112 avea să anunțe că, în centrul comunei Țibana, un bărbat a fost înjunghiat. Imediat, la fața locului au intervenit un echipaj medical și polițiștii. Medicii l-au găsit pe Vasile V., un bărbat de 36 de ani, înjunghiat în piept, într-o baltă de sânge. Rana provocată a fost extrem de gravă, iar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și a murit.
La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe agresor. Conform anchetatorilor, în ziua respectivă, cei doi s-au întâlnit în fața unui magazin sătesc și, fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-au luat la ceartă. Oamenii legii au precizat că victima l-a lovit pe Vieriu cu un bici, iar, la un moment dat, acesta din urmă a scos un briceag, cu care l-a înjunghiat pe adversar în zona pieptului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *