Prima pagină » Actualitate » Crimă înfiorătoare în Suceava. Și-a înjunghiat soţul în inimă după o ceartă aprinsă
Crimă înfiorătoare în Suceava. Și-a înjunghiat soţul în inimă după o ceartă aprinsă

Crimă înfiorătoare în Suceava. Și-a înjunghiat soţul în inimă după o ceartă aprinsă

15 sept. 2022, 18:42,
BZI.ro, în Actualitate

O femeie din localitatea suceveană Şaru Dornei a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a înjunghiat soţul în inimă, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, scrie Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 12 spre 13 septembrie, aflându-se la domiciliu, pe fondul unui conflict verbal şi unor discuţii în contradictoriu cu soţul său, femeia a luat un cuţit cu care l-a lovit pe acesta în zona inimii, fapt ce a condus la decesul victimei.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, în data de 14 septembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de persoana inculpată, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Propunerea procurorilor a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava în aceeaşi zi, fiind emis mandatul de arestare preventivă a persoanei inculpate, pentru o durată de 30 de zile.

Un român şi-a ucis soţia de față cu cei doi copii ai lor

O altă crimă înfiorătoare a avut loc în Germania. În timp ce se aflau în toiul unui scandal în familie, un român şi-a ucis soţia. Crima a avut loc în apartamentul în care locuiau în Germania, chiar sub ochii celor doi copii ai lor. Apropiaţii celor doi au declarat spun că bărbatul ar mai fi ameninţat-o pe victimă cu moartea şi este posibil să fi fost sub influenţa drogurilor.

Când au sosit medicii, au găsit-o pe femeie fără suflare. Bărbatul a fost încătuşat la faţa locului, iar acum este în arest.

Un român din Germania şi-a ucis soţia de față cu cei doi copii ai lor

Un român de 33 de ani și-a ucis soția cu trei ani mai mare. Crima a avut loc în orașul Furth din Germania. Martorii au declarat anchetatorilor că cei doi ar fi avut o ceartă extrem de violentă care a escaladat.

De nouă ani, Mihaela și Cătălin locuiau împreună în Germania și aveau un băiat și o fată. Se pare că bărbatul ar fi rămas de curând fără serviciu, iar ea nu lucra pentru că avea grijă de copii și primea o indemnizație din partea statului german.

Vecinii acestora au spus că au auzit mai întâi țipete în apartamentul familiei şi apoi au sunat imediat la poliție. Oamenii legii au găsit-o pe Mihaela cu mai multe răni pe corp, dar echipele medicale nu au mai putut să o salveze.

Cunoscuții familiei au spus că bărbatul ar fi fost dependent de jocurile de noroc şi se pare că în ultima perioadă ar fi pierdut mulți bani.

„M-am întâlnit cu el acum, să zic trei luni, am povestit cu el, zicea că a băgat o sumă mare de bani la jocurile de noroc”, a povestit un apropiat al bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *