Prima pagină » National » Crimă înfiorătoare în România! Trupul unei femei a fost găsit într-o valiză acoperită cu nisip
Crimă înfiorătoare în România! Trupul unei femei a fost găsit într-o valiză acoperită cu nisip

Crimă înfiorătoare în România! Trupul unei femei a fost găsit într-o valiză acoperită cu nisip

11 iun. 2024, 17:00,
BZI.ro, în National

Dublă descoperire, cumplită, într-o parcare din Oradea. Poliţiştii au dat de cadavrul unei femei care era ascuns într-o remorcă. Pe o altă femeie au găsit-o sechestrată în blocul din apropiere. Era înfometată şi plină de răni, dar încă în viaţă.

Din primele date, există suspiciunea că cele două, care ar fi surori, au fost victime ale proxeneţilor.

O altă femeie, în stare gravă, într-un apartament din bloc

Alarma a fost dată marţi dimineaţa, când cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă parcată într-o zonă de blocuri. Trupul fusese pus într-o valiză, care ulterior a fost acoperită cu nisip.

Cadavrul a fost descoperit de locuitorii din zonă, într-o mică remorcă acoperită cu prelată, ca urmare a mirosului degajat de corpul în descompunere. Anchetatorii au luat imediat în calcul că este vorba de o crimă.

Trupul femeii de 31 de ani a fost găsit în jurul orei 7. Era în poziţie ghemuită şi se crede că decesul ar fi avut loc vineri sau sâmbătă. Crima s-a comis în afara oraşului, au stabilit achetatorii.

La scurt timp, poliţiştii au primit o informare că într-un bloc din apropiere ar fi o persoană sechestrată. Oamenii legii au găsit o femeie în stare gravă, în vârstă de 25 de ani, cu multiple leziuni pe tot corpul, nemâncată. În prezent, aceasta se află la unitatea de primiri urgențe. În apartament, locuiau patru persoane: trei femei şi un bărbat. Toate persoanele implicate se află în custodia poliţiei.

Oamenii din zonă spun că în zonă ar fi proxeneţi şi că deseori se aud certuri între femei şi bărbaţi. Ulterior, poliţiştii au stabilit că cele două femei sunt surori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *