Prima pagină » National » Crimă înfiorătoare în Cluj. Un cetățean vietnamez, angajat al firmei North Star, și-a ucis colegul
Crimă înfiorătoare în Cluj. Un cetățean vietnamez, angajat al firmei North Star, și-a ucis colegul

Crimă înfiorătoare în Cluj. Un cetățean vietnamez, angajat al firmei North Star, și-a ucis colegul

15 aug. 2020, 16:40,
Antonia Ceausu în National

Crimă înfiorătoare la Cluj! Doi bărbaț, angajați ai firmei North Star, au avut un conflict. Ulterior, acesta a degenerat. Potrivit surselor Bună Ziua Cluj, cei doi barbati au inceput sa se loveasca reciproc, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos un cuțit, cu care și-a înjunghiat adversarul, provocându-i decesul. Făptașul a fugit însă a fost prins la scurt timp de către polițiști.

„La data de 15 august a.c., în jurul orei 11.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei societăți din comuna Apahida, unde își desfășoară activitatea mai mulți cetățeni străini, a avut loc un conflict spontan între 2 dintre aceștia, în urma căruia unul dintre bărbați i-a aplicat o lovitura cu un obiect tăietor-înțepător celuilalt.

Ulterior acestui moment, autorul a fugit de la fața locului.

La scurt timp, au fost mobilizate forțe din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Compartimentului Canin din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliției municipiului Cluj-Napoca și Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, pentru depistarea bărbatului.

După aproximativ 2 ore, bărbatul a fost depistat de către polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Poliției municipiului Cluj-Napoca, pe raza localității Apahida, ascuns în vegetația de pe malul Someșului.

Cu acesta ocazie s-a stabilit identitatea acestuia, fiind vorba despre un cetățean de origine vietnameză, de 36 de ani.

Cauza a o preluată de către procurii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.” se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Crimă sângeroasă la Iași! Și-a omorât vecinul cu un par după ce s-a trezit cu el în curte. Între cei doi a existat o luptă

Crimă sângeroasă la Iași. Un individ și-a omorât vecinul cu un par după ce s-a trezit cu acesta în curte. După un schimb de replici, între cei doi a existat o luptă. Criminalul l-a lovit de mai multe ori, iar după ce a căzut la pământ inconștient, a sunat la 112 și a cerut ajutor

Încă o crimă sângeroasă la Iași. Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost arestat preventiv după ce a ucis un vecin în vârstă de 54 de ani. Grozăvia s-a petrecut pe data de 11 august, în comuna ieșeană Mogoșești. Victima a intrat în curtea agresorului, fără să aibă permisiunea. Enervat la culme de cele întâmplate, Dănuț Gabură a mers spre victima sa cu un par în mână. După un schimb de replici, victima l-ar fi lovit cu o piatră. Ulterior, Gabură l-a bătut cu un par până nu s-a mai ridicat de jos. Ulterior a sunal la numărul unic de urgențe 112 și a povestit cele întâmplate.

A fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor

Un echipaj medical a ajuns la fața locului și a început manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Polițiștii I-au ridicat pe agresor, iar după audieri l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat în fața judecătorilor, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. La sfârșitul lunii trecute, o crimă similară avea să se petreacă tot la Iași. Povestea începe în comuna Holboca. Eugen Dumitrache, Miluță Dumitrache și Vasile Cotea erau vecini. Toți s-ar fi întâlnit și ar fi consumat alcool la un bar din localitate. Ulterior, Vasile Cotea ar fi plecat spre casă. Din acel moment, lucrurile nu mai sunt atât de clare. Cert este că la scurt timp după ce Vasile Cotea a ajuns acasă, avea să se producă crima.

Click aici pentru a citi integral articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`