Prima pagină » National » Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis soția, după care și-a pus capăt zilelor

Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis soția, după care și-a pus capăt zilelor

15 iun. 2024, 20:20,
BZI.ro, în National

Crimă înfiorătoare în Arad: un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care a decis să își pună capăt zilelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor. Tragedia a șocat orașul, iar autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Un incident teribil a zguduit o localitate din județul Arad. Un bărbat de 77 de ani și-a ucis soția de 72 de ani, într-o izbucnire de furie necontrolată, distrugând totul în jur.

Un bărbat și-a ucis soția, iar apoi și-a pus capăt zilelor

Tragedia a fost descoperită de fiul lor, care a alertat imediat vecinii cu strigătele sale de groază.

Evenimentul tragic s-a petrecut în localitatea Șeitin. Martorii povestesc cum bărbatul, într-un moment de furie, a distrus mobilierul și bunurile din casă.

Soția sa, speriată, a încercat să fugă, dar a fost prinsă și lovită repetat până a căzut inconștientă. După ce și-a dat seama de gravitatea actului său, bărbatul a ales să-și ia viața.

Fiul cuplului, ajuns acasă după serviciu, a fost cel care a făcut descoperirea îngrozitoare.

„Mama mea e distrusă, moartă. Tati a omorât-o pe mami şi el s-a spânzurat”, ar fi spus băiatul după descoperirea şocantă, potrivit observatornews.ro

Ce au spus apropiații despre cei doi

În sat, cei doi soți erau cunoscuți ca persoane liniștite, participând regulat la slujbele bisericești. Nimeni nu și-ar fi imaginat o asemenea tragedie.

„Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Poliția așteaptă rezultatele autopsiei pentru a obține mai multe informații despre această dublă tragedie. Ancheta este în desfășurare, toate ipotezele fiind luate în considerare.

„Foarte cumsecade oamenii. Nu i-am cunoscut că să fie cu scandal, cu nimic. A rămas toată lumea şocată”, spune un localnic.

Rămâne de văzut ce se va mai anunța cu privire la acest caz dramatic. Fiul celor doi este devastat de durere în aceste momente și nu se aștepta la așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *