Prima pagină » National » Crimă în judeţul Maramureş. O mamă şi-a ucis cei doi copii de doi ani şi patru luni
Crimă în judeţul Maramureş. O mamă şi-a ucis cei doi copii de doi ani şi patru luni

Crimă în judeţul Maramureş. O mamă şi-a ucis cei doi copii de doi ani şi patru luni

02 iun. 2021, 14:01,
Elena Nicoleta Bujor, în National

Tragedie în judeţul Maramureş. O mamă din localitatea Ruşor şi-a omorât proprii copii, unul în vârstă de numai patru luni şi altul de aproximativ doi ani.

Tragedia a avut loc astăzi, 2 iunie 2021, în localitatea Ruşor din Maramureş, acolo unde femeia şi-a ucis cei doi copii minori.

Femeie din Maramureş, reţinută după ce şi-a omorât copiii

Femeia, în vârstă de 30 de ani, respectiv mama celor doi copii ucişi de ea, a fost deja reţinută de anchetatori. Potrivit ultimelor informaţii, femeia este căsătorită, iar cei doi copii erau singurii pe care îi avea.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe. În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, se arată într-o informare a Poliţiei.

O altă femeie şi-a ucis copilul de 4 ani tăindu-i venele

Un alt caz şocant s-a produs în Timişoara. „Mi-am omorât copilul”, acesta a fost anunţul ce-ţi taie respiraţia care a ajuns la numărul unic de urgenţă 112. Mai multe echipaje SMURD, de la Ambulanţa şi Poliţia au pornit într-un suflet spre adresa indicată, o casă din cartierul Ronat din Timişoara de pe strada Tibrului nr 34.

O mamă şi-a omorât fetiţa de numai 4 ani. Imaginile de la locul crimei erau înfiorătoare. Poliţiştii au descoperit-o pe micuţă în baie, înecată în vană, cu venele de la ambele mâini tăiate. Totul s-a petrecut pe când mama era cu copilul acasă, tatăl fiind la serviciu.

O mamă şi-ar fi ucis şi mâncat copiii

Un caz de-a dreptul terifiant s-a produs în Thailanda. O mamă este acuzată că şi-a ucis cei doi fii, i-a gătit, apoi i-a mâncat. Incidentul terifiant s-a petrecut în casa familiei din districtul nordic Chiang Mai din Thailanda. Femeia, membră a tribului Musur, şi-a măcelărit cei doi băieţi, în vârstă de 1 şi 5 ani. După aceea femeia i-a gătit şi mâncat.

Când oamenii legii au ajuns la casa acestei au găsit-o dormit, înconjurată de mai multe părţi tăiate din corpurile celor doi copii. Potrivit primelor informaţii femeia suferea de o boală mentală şi era sub tratament din anul 2007, dar în ultimele două luni nu şi-a mai luat medicamentaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *