Prima pagină » National » Crimă în faţa unui magazin alimentar din Ploieşti. Un bărbat a fost înjunghiat în urma unui scandal
Crimă în faţa unui magazin alimentar din Ploieşti. Un bărbat a fost înjunghiat în urma unui scandal

Crimă în faţa unui magazin alimentar din Ploieşti. Un bărbat a fost înjunghiat în urma unui scandal

10 sept. 2024, 23:59,
în National

Un bărbat a murit, marţi seară, după ce s-a luat la ceartă cu un altul pe stradă, în faţa unui magazin alimentar din Ploieşti. Cearta a degenerat, iar unul dintre cei doi a intrat în magazin, a luat un cuţit cu care l-a înjunghiat pe celălalt, victima murind în scurt timp, la spital.

Cei doi bărbați, de 44 şi 57 de ani, au început un conflict verbal care a escaladat. Aceștia s-au luat la bătaie, apoi bărbatul de 57 de ani l-a înjunghiat pe celălalt.

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 19.15, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că în faţa unui magazin alimentar de pe strada Râfov, din municipiul Ploieşti, ar avea loc un conflict între două persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări reieşind faptul că între doi bărbaţi de 44 şi 57 de ani ar fi izbucnit un conflict verbal. Ulterior, conflictul a escaladat, cei doi s-ar fi lovit reciproc, iar la un moment dat bărbatul de 57 de ani ar fi intrat într-un magazin, ar fi luat un obiect tăietor-înţepător şi l-ar fi tăiat pe celălalt”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

Victima a murit la spital

Din păcate, bărbatul care a fost înjunghiat nu a mai putut fi salvat.

La locul scandalului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova care l-a preluat pe bărbatul de 44 de ani şi l-a dus la spital, unde victima a murit.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că nu se cunoaşte, deocamdată, motivul pentru care cei doi s-au luat la ceartă. Primele verificări arată că ei se cunoşteau şi consumaseră alcool în stradă, în faţa magazinului.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au deschis dosar penal pentru omor, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *