Prima pagină » Actualitate » Crimă în Drobeta-Turnu Severin. Ea este femeia ucisă şi aruncată pe marginea drumului

Crimă în Drobeta-Turnu Severin. Ea este femeia ucisă şi aruncată pe marginea drumului

18 feb. 2022, 10:08,
în Actualitate

Delia, femeia de 32 de ani din Drobeta Turnu-Severin , a fost omorâtă de concubinul său şi aruncată pe marginea drumului național 6, la ieșire din Constantin Daicoviciu spre Caransebeș.

Se pare că aceasta a fost înjunghiată de mai multe ori, fapt ce i-au cauzat moartea. Tânăra a lăsat în urmă o fetiță de 5 ani.

Delia, femeia ucisă şi aruncată pe marginea drumului de concubinul său

Mamă a unei fetiţe în vârstă de 5 ani, Delia Roxana Păiuş, avea o relaţie de câteva luni cu Mitică Arbănaş, un tânăr de 29 de ani, din judeţul Mehedinţi.

Cei doi tineri, împreună cu fetiţa Deliei, s-au mutat în Mehedinţi, în locuinţa bărbatului. Apropiaţii mărturisesc că, încă de la începutul relaţiei, bărbatul a început să o jignească pe femeie, dar şi să o agreseze. Din această cauză, la începutul acestui an, Delia s-a hotărât să se întoarcă la casa ei, în comuna Constantin Daicoviciu ( Caravan) din Caraş-Severin.

Cu toate acestea, femeia a continuat să vorbească cu Mitică, iar în seara zilei de 16 februarie, tânărul, însoţit de fratele său şi un alt prieten, a venit să o ia de acasă. Tânăra a acceptat şi a plecat cu acesta, în jurul orei 21:30.

Momentan nu se cunosc detalii despre locul unde au mers aceştia, dar cert este că, Delia a fost ucisă cu câteva ore mai târziu, fiind înjunghiată de mai multe ori. Rănile au fost atât de grave încât tânăra a murit în scurt timp.

Femeie ucisă şi aruncată pe marginea drumului

Conform unor surse, după ce a văzut că a omorât-o, bărbatul i-a urcat trupul într-o maşină şi a condus până în zona localităţii Constantin Daicoviciu (Cărăvan), pe marginea DN6, unde a şi aruncat trupul Deliei într-un şanţ, apoi a plecat acasă, la Drobeta-Turnu Severin.

După ce a stat de vorbă cu fratele său, Mitică s-a prezentat împreună cu arma crimei la Poliţie şi s-a predat.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost informat despre faptul că la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin s-a prezentat un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, care a sesizat că aseară, în jurul orei 23.00, a înjunghiat-o mortal pe o femeie de 32 de ani, din comună Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin, după comiterea faptei, acesta abandonând cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Căvăran”, au declarat reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii s-a deplasat imediat la faţa locului indicat de bărbat, unde au găsit cadavrul femeii de 32 de ani. Astfel, declară cei din cadrul Secției  2 Poliție Rurală Caransebeș, au dispus arestarea bărbatului de 29 de ani.

Fetiţa Deliei: „Mama nu a vrut să îmbătrânească”

De vreme ce aceasta nu răspundea la telefon de ore întregi, mama Deliei a presimţit că ceva ar putea fi în neregulă cu fiica sa și a început să îl sune și pe Mitică, petru a afla detalii despre aceasta.

„Am simţit că ceva nu e în regulă. Am tot sunat. La un moment dat, băiatul (n.r. fiul) l-a prins la telefon (n.r. pe criminal) şi l-a întrebat de soră-sa. A zis că nu ştie nimic, dar că revine cu un telefon. Nu a sunat şi am sunat noi din nou. L-a luat la înjurături şi a închis şi nu a mai răspuns. La 6 fără 10 m-am trezit cu Poliţia la uşă.

Au găsit-o la intrare în sat, pe partea stângă, într-o tufă. Era cu el de anul trecut, a plecat la el prin octombrie şi a stat până în ianuarie. Atunci a început să bată fata, iar ea nu suporta treaba asta şi a fugit. El a zis că să plece în Spania, în Germania, dar să nu ia fata. Iar ea, ca să scape, a venit aici”, a povestit aceasta.

Femeia bănuie că motivul ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest ar fi faptul că Delia nu a vrut să se întoarcă la el.

„Fetiţa a aflat şi dimineaţă a zis atât: Mama nu a vrut să îmbătrânească. O fetiţă de cinci ani. Probabil că nu voia să se mai ducă înapoi la el, nu ştiu motivul, nu ştiu de ce a omorât-o, ce o fi zis el la Poliţie acolo. A mers la Turnu Severin şi s-a predat. Cu frati-su. I-am trimis un mesaj şi i-am spus: Dimineaţă merg la Poliţie şi o declar pe Delia dispărută, primul care vei fi luat la cercetări, tu vei fi. Fă cumva şi adu-o acasă. Nu mi-a răspuns nimic, dar la scurt timp a venit Poliţia”, a declarat mama tinerei.

Reamintim faptul că o altă femeie a fost ucisă de concubin. Tragedia a avut loc chiar de Ziua Îndrăgostiților, în județul Sibiu.

În acest moment, se continuă cercetările privind cazul Deliei, femeia de 32 de ani din Drobeta Turnu-Severin, ce a fost omorâtă de concubinul său şi aruncată pe marginea drumului național 6, la ieșirea din Constantin Daicoviciu spre Caransebeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`