Prima pagină » Local » Crimă în centrul municipiului Iași! Un bărbat a fost ucis și aruncat pe stradă după ce a înjurat mai mulţi tineri
Crimă în centrul municipiului Iași! Un bărbat a fost ucis și aruncat pe stradă după ce a înjurat mai mulţi tineri

Crimă în centrul municipiului Iași! Un bărbat a fost ucis și aruncat pe stradă după ce a înjurat mai mulţi tineri

10 iun. 2022, 07:33, 3 ,
BZI.ro, în Local

A fost o crimă oribilă în centrul municipiului Iași unde o persoană a sunat la 112 spunând că pe strada Sfântul Andrei a găsit cadavrul unui bărbat. Poliţiştii consideră că este o crimă pentru că pe trupul bărbatului au fost găsite mai multe leziuni. Totuși, nu este exclusă nicio variantă.

Vă aducem aminte faptul că în urmă cu câteva săptămâni o altă crimă avea să șocheze județul Iași. Un bărbat i-a tăiat gâtul iubitei sale.

Crimă în centrul Iașului unde un bărbat a fost aruncat pe stradă

Așadar, oamenii legii au fost chemaţi, printr-un apel la numărul unic de urgență 112 în zona Petrom de pe strada Sf. Andrei. Cel care a sunat le-a spus anchetatorilor că un bărbat stă întins pe stradă. Se pare că este vorba despre o crimă. La fața locului a intervenit şi un echipaj de prim ajutor care au încercat în zadar să îl salveze pe bărbat. Totul s-a petrecut în jurul orei 23.00.

Sunt mai multe ipoteze luate în calcul de către oamenii legii, totuşi o anchetă va face lumină în acest sens. Unele surse au indicat faptul că oamenii legii au acces la o cameră video din zonă și deja s-au uitat pe înregistrări. Așadar, se pare că în jurul orei 22.30 pe stradă cu pricină a apărut un bărbat care a început să se certe cu un grup de tineri ce se aflau în zonă. După câteva secunde, un tânăr din grup i-a aplicat acestuia un pumn. Bărbatul a mers mai departe, dar mai mulţi din grupul amintit mai sus i-au aplicat pumni şi picioare până când victima a căzut. Nu se ştie dacă loviturile primite i-au cauzat moartea, dar trupul bărbatului a fost preluat de criminaliști şi dus la IML. Specialiştii de la IML vor stabili cu exactitate cauza morții. Polistii caută mai mulţi suspecţi.

Nu este prima crimă care i-a şocat pe anchetatori

Reporterii BZI.RO au prezentat în exclusivitate mai multe crime care i-au şocat pe anchetatori. Cea mai nouă fapta de acest fel s-a petrecut în comună Cucuteni unde un bărbat i-a tăiat gâtul iubitei. Crima a fost atât de horror încât oamenii legii au rămas şocaţi în momentul în care au văzut pereţii umpluţi de sânge. Aşadar, în seara zilei de marţi, 10 mai 2022, autorităţile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie din localitatea Cireşeni, comună Cucuteni, a fost ucisă de propriul iubit. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale şi de Poliţie. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, care avea gâtul tăiat. Bărbatul a fost dus la Institutul Socola din Iași pentru a vedea dacă are discernământ.

În schimb, probabil cea mai de impact crimă din ultimii ani a avut loc tot în municipiul Iași unde un tânăr cu probleme psihice a sunat la un post de televiziune să spună că și-a ucis mama. Individul a mai avut în trecut o tentativă de omor. În urmă cu o lună, bărbatul a dat drumul la gaz şi a închis-o pe mama sa în locuinţă

Polițiștii au ajuns la locul unde a avut crima mărturisită de un tânăr în direct la un post de televiziune

Deci, una peste alta, crima din centrul Iașului va fi supusă unor anchete care vor scoate la iveală cauza care a declanșat acest eveniment.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *