Prima pagină » Actualitate » Crimă halucinantă în Bacău! Un bărbat a fost ucis de către cel mai bun prieten al său
Crimă halucinantă în Bacău! Un bărbat a fost ucis de către cel mai bun prieten al său

Crimă halucinantă în Bacău! Un bărbat a fost ucis de către cel mai bun prieten al său

24 sept. 2022, 11:20,
BZI.ro, în Actualitate

Tragedie fără margini în Bacău! Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, și-a ucis cu bestialitate prietenul de pahar, de 40 de ani, din cauza geloziei, după ce acesta i-a reproșat că i-ar fi făcut ”ochi dulci” iubitei sale.

De precizat este că, femeia și iubitul ei locuiau împreună de mai mult timp, iar împreună aveau și un copil de cinci ani. De asemenea, cei trei adulți lucrau la același patron, iar zilele de muncă se încheiau la locuința cuplului.

Tragedia s-a petrecut în timp ce femeia se afla la biserică

Totodată, în momentul în care s-a petrecut tragedia, femeia se afla la biserică, iar la scurt timp după evenimentul tragic, femeia a făcut o serie de declarații, mărturisind că bărbatul ce a fost ucis era tare gelos, acesta fiind motivul care ar fi condus la crimă.

”Când am mai făcut patru paşi lângă treaptă, l-am văzut trântit jos. S-a văzut că capul era lovit. Când m-am uitat mai tare se vedea sânge şi pe pat. Mortul era gelos. I-a zis numai prostii, că a făcut dragoste cu mine, în fine”, a declarat iubita victimei.

Un echipaj de ambulanță a sosit la fața locului, însă din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, fiindu-i astfel declarat decesul.

Cum s-a întâmplat totul

Cei doi bărbați stăteau de vorbă la un pahar de băutură, moment în care gazda i-a reproșat victimei că îi face ochi dulci iubitei lui, iar musafirul a pus imediat mâna pe o furcă și l-a lovit în mod repetat pe celălalt bărbat, provocându-i traumatisme grave.

”Între inculpat şi victimă a intervenit un conflict spontan, în urma căruia inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate pe tot corpul, provocându-i acesteia leziuni ce au condus, în cele din urmă, la deces”, a precizat Corina Avorniciţei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe langă Tribunalul Bacău.

Totodată, Tribunalul Bacău a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele făptașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *