Prima pagină » Actualitate » Crimă evitată la milimetru! Și-a înjunghiat prietenul până când s-a rupt lama cuțitului! A fost ridicat chiar din patul iubitei după ce a stat ascuns câteva zile!
Crimă evitată la milimetru! Și-a înjunghiat prietenul până când s-a rupt lama cuțitului! A fost ridicat chiar din patul iubitei după ce a stat ascuns câteva zile!

Crimă evitată la milimetru! Și-a înjunghiat prietenul până când s-a rupt lama cuțitului! A fost ridicat chiar din patul iubitei după ce a stat ascuns câteva zile!

19 nov. 2019, 04:00,
Dragos Savin// Ciprian Nedelcu în Actualitate

Încă un caz incredibil la Iași. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost arestat pentru 30 de zile după ce a încercat să-și omoare prietenul. Agresorul a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit direct în piept. Victima a avut noroc. Lama cuțitului s-a rupt și așa a scăpat cu viață. Iubita bărbatului atacat a dat alarma și a cerut ajutor. Polițiștii l-au găsit pe agresor în patul iubitei sale

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a avut noroc că a scăpat cu zile. Pe data de 15 noiembrie, Iustin Iulian Irașcu avea să facă cea mai mare greșeală din viața lui. A fost la un pas să ucidă. Cum s-a întâmplat totul? În dimineața zilei de 15 noiembrie, Iurașcu și Marius Andrei Grigorescu, doi tineri din Țibănești, s-au întâlnit să meargă la arat. Unul și-a pus la dispoziție calul, iar celălalt căruța. Câteva ceasuri, cei doi s-au înțeles de minune și au muncit cot la cot. Totul a mers bine până pe la ora 20:00, când Iurașcu a mers acasă la Grigorescu să își ia înapoi căruța. Cei doi au început să se certe și să se împingă. Mai apoi, Iurașcu a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și a început să lovească.

A lovit și a fugit

După ce a băgat de trei ori cuțitul în prietenul său, lama a cedat. Speriat, a luat-o la fugă, lăsându-l pe bărbat într-o baltă de sânge. Iubita tânărului agresat a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns la fața locului și i-a acordat primele îngrijiri medicale. Ulterior a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul spitalului Sfântul „Spiridon”, unde a rămas sub atenta supraveghere a medicilor. Iurașcu a stat ascuns căteva zile. Duminică a fost găsit de polițiști la locuința iubitei sale. De acolo a fost ridicat.

A fost arestat preventiv

Procurorii ieșeni au formulat ieri o propunere de arestare preventivă pe numele lui Iustin Iulian Iurașcu, pentru tentativă de omor.

„Între inculpat și victimă a avut loc un conflict, în urma căruia inculpatul a înjunghiat victima de trei ori, în zona toracelui și, respectiv, în zona abdomenului. Cei doi au participat împreună la munci agricole. Aceștia au decis să meargă cu căruța inculpatului, la care a fost înhămat calul părții vătămate. Pe fondul consumului de alcool, cei doi s-au certat tocmai din pricina acestor bunuri”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Conform acesteia, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea formulată de anchetatori.

„Instanța a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, a încheiat Mihaela Apostol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`