Prima pagină » Titlurile zilei » Crimă desprinsă parcă dintr-un ritual satanic la Iași! O comunitate întreagă a înghețat de spaimă: „Ciungul l-a tăiat și i-a scos ochii din cap. Era iubitul mamei sale” – EXCLUSIV

Crimă desprinsă parcă dintr-un ritual satanic la Iași! O comunitate întreagă a înghețat de spaimă: „Ciungul l-a tăiat și i-a scos ochii din cap. Era iubitul mamei sale” – EXCLUSIV

10 ian. 2023, 02:00, 2 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Un tânăr de 21 de ani va intra probabil în topul celor mai sadici criminali. El l-a ucis pe iubitul mamei sale într-un mod ce pare desprins din filmele de groază. „Ciungul”, așa cum îl poreclesc cei care îl cunosc, i-ar fi scos ochii victimei

Radu Constantin Ungvarth sau „Ciungul”, așa cum îl poreclesc mai toți cei care îl cunosc, va intra probabil în categoria celor mai sadici criminali pe care i-a avut vreodată Iașul. De ce? „Ciungul” a ucis în prima zi a anului 2023. Acesta i-a luat viața celui cu care mama sa avea o relație de câteva luni, dar să începem cu începutul. Radu Ungvarth a fost un copil cu care soarta nu a fost prea prietenoasă.

S-a născut într-o familie săracă, din comuna ieșeană Comarna. Copilăria sa nu a fost tocmai liniștită, iar la o vârstă fragedă a rămas fără o mână după ce s-a electrocutat. Tatăl a plecat, iar mama lui și-a tot făcut relații. Ultima dată, acum câteva luni, femeia și-a făcut un nou iubit, un bărbat de 35 de ani, dintr-o comună vecină.

I-a luat viața în prima zi a anului

Se pare că Radu nu era de acord cu relația pe care mama sa o avea cu bărbatul de 35 de ani, iar în noaptea de Revelion s-ar fi gândit să-i dea o lecție. Din cauza consumului de alcool, probabil, Ungvarth și-a ieșit din minți, iar cu o singură mână a reușit să-l tortureze pe iubitul mamei sale și să-i ia viața. Localnicii din satul Osoi, unde s-a petrecut oribila crimă, spun că așa ceva n-au mai pomenit niciodată.

„Din ce am înțeles, în noaptea de revelion s-au certat. Ciungul l-a omorât pe bărbatul cu care era mama sa. El a fost plecat din țară, cred că nu-i convenea de ăla cu care era mama sa acum. Ea (mama lui Ungvarth – n.r.) avea grijă de cinci copii. Sunt făcuți cu tați diferiți. Ciungul l-a chinuit mult, din ce se aude, înainte să-l omoare”, a spus un localnic.

„I-a scos ochii din cap”

Lumea din comună vorbește că „Ciungul” l-ar fi tăiat pe iubitul mamei sale cu un cuțit, l-ar fi înțepat în diferite părți ale corpului și i-ar fi scos ochii. Scenele par mai degrabă desprinse din filmele de groază sau din poveștile cu ritualuri satanice.

„Acum nu știm exact ce a fost acolo, dar se aude că i-a tăiat gâtul, că l-a înțepat cu o furcă și că i-a scos ochii. Oricum, cică l-a maltratat rău de tot. Nu s-a mai auzit așa ceva pe aici. Au mai fost cazuri, a mai murit câte unul de la o bătaie sau ceva, dar așa ceva, să scoți ochii din capul omului, nu s-a pomenit. Pe Ciung l-au luat la «Socola», iar băiatul omorât a fost îngropat”, a completat un localnic.

A fost arestat pentru 30 de zile

Recent, judecătorii ieșeni au decis să-l aresteze preventiv pe Ungvarth. Tânărul și-ar fi dorit să fie arestat la domiciliu.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, privind pe inculpatul UNGVARTH RADU CONSTANTIN, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de omor calificat asupra unui membru de familie. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ungvarth Radu Constantin pentru o perioadă de 30 de zile, începând din data de 06.01.2023 şi până la data de 04.02.2023, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, se arată în decizia magistraților.

Ieri, reporterii BZI au mers în comuna Comarna și au încercat să dea de mama tânărului criminal, însă aceasta nu se afla acasă.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua judecătorii în ceea ce îl privește pe tânărul care a comis crima ce pare desprinsă dintr-un ritual satanic.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *