Prima pagină » National » Crima de la Brăila. Cum justifică principalul suspect prezența în cabinetul doctoriței
Crima de la Brăila. Cum justifică principalul suspect prezența în cabinetul doctoriței

Crima de la Brăila. Cum justifică principalul suspect prezența în cabinetul doctoriței

22 iul. 2024, 23:00,
BZI.ro, în National

Doctorița omorâtă în propriul cabinet stomatologic din Brăila a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni șocați de felul în care aceasta și-a pierdut viața. Între timp, ucigașul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar oamenii legii au refăcut filmul tragediei.

Ucigașul nu și-a recunoscut fapta nici acum, însă le-a mărturisit anchetatorilor că a fost în ziua respectivă în cabinetul stomatologic, dar în calitate de pacient. Și-ar fi scos o măsea.

Criminalul a recunoscut că a fost în cabinetul stomatologic în acea zi

În timp ce familia doctoriței se pregătea de înmormântare, criminalul a recunoscut că a fost în cabinetul stomatologic în acea zi, dar la ora 12.00, în calitate de pacient. Individul spune că a plătit 150 de lei pe consultație. Declarațiile acestuia sunt însă contrazise de anchetatori.

„Recunoaște că a fost în cabinetul stomatologic, dar nu la ora la care noi l-am depistat. Varianta noastră, în urma probelor, rezultă clar că el a fost acolo la ora 16 și nu la 12. Probele biologice, respectiv ADN, de la victimă, care a fost identificat ca fiind a lui. Deocamdată, atât avem ca probă, suficient de puternică”, a declarat Ionel Gîlcă, procuror.

Filmul crimei scoate la iveală detalii șocante

Chiar dacă ucigașul Marinei Gavril își neagă fapta, anchetatorii au reușit să refacă filmul crimei și au descoperit detalii halucinante. Doctorița a fost ucisă în doar 33 de secunde cu trei lovituri de cuțit.

Înainte și după atac, individul s-a schimbat de haine, tocmai pentru a-i deruta pe anchetatori. Iar după ce a ucis-o fără milă pe doctoriță, bărbatul s-a dus la o sală de jocuri, mai spun oamenii legii.

Anchetatorii caută în continuare telefonul mobil al doctoriței și arma crimei. Suspectul este căsătorit și are 5 copii. Bărbatul a mai fost închis în Germania și Franța pentru furt, iar de-a lungul timpului și-a schimbat de mai multe ori numele de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
22 iulie 2024
22 iulie 2024