Prima pagină » National » Crimă cu sânge rece în Botoșani unde un soț și-a înjunghiat soţia! A fugit în pădure
Crimă cu sânge rece în Botoșani unde un soț și-a înjunghiat soţia! A fugit în pădure

Crimă cu sânge rece în Botoșani unde un soț și-a înjunghiat soţia! A fugit în pădure

15 feb. 2022, 09:55,
BZI.ro, în National

În judeţul Botoșani a avut loc o crimă cu sânge rece. Un soț și-a înjunghiat soţia şi apoi a fugit în pădure. Acesta şi-a înjunghiat şi soacra dar și cumnată. Cele două au scăpat cu viață dar sunt în stare gravă.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani și-a aşteptat fosta soție să ajungă de la muncă iar pe fondul consumului de alcool a izbucnit un scandal. Acesta și-a scos cuțitul şi le-a înjunghiat pe cele trei femei.

Crimă cu sânge rece în Botoșani unde un soț şi-a înjunghiat soția

Așadar, în noaptea de luni spre marți în judeţul Botoșani a avut loc o crimă cu sânge rece. Un soț și-a înjunghiat soţia. Martore la scenele horror, cumnata și soacra acestuia au fost şi ele victime și au ajuns la spital în stare gravă. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a consumat alcool și și-a aşteptat soţia acasă. Odată ce femeia a intrat în locuinţă, bărbatul a devenit nervos, a luat un cuţit şi le-a aplicat femeilor mai multe lovituri.

Femeile au încercat să intervină şi la rândul lor au căzut pradă nervozității bărbatului. Totuși, se pare că cei doi erau divorţaţi şi aveau împreună doi copii care vor crește fără mamă, dar nici fără tată pentru că cel din urmă a fost prins de oamenii legii şi urmează un dosar penal care, cel mai probabil, va aduce ani grei de închisoare.

Cum s-a produs crima cu sânge rece din Botoșani

Așadar, totul a început în momentul în care soțul a început să consume alcool și și-a aşteptat soţia acasă. Odată ce a ajuns acasă, soţia a avut parte de un scandal de proporţii. Bărbatul a început să o certe și a devenit violent. La scene au asistat soacra bărbatului dar și cumnata acestuia. La un moment dat, individul a luat un cuţit din bucătărie și degeaba au încercat femeile să îl facă pe bărbat să renunțe la gest.

Așadar, criminalul și-a înjunghiat soţia de mai multe ori. Celelalte femei au fost înjunghiate tot de bărbat. După ce a realizat ce a făcut, bărbatul a fugit din curte către o zonă împădurită. Un vecin a anunțat poliţia care a început să-l caute.  Individul a fost găsit la câțiva kilometri de locul crimei. Acesta avea cuţitul crimei la el și i-a amenințat pe oamenii legii că îl va folosi. Oamenii legii au reușit să-l pună la pământ pe bărbat, iar acum urmează să fie audiat și să-și primească pedeapsa după crimă oribilă pe care a săvârșit-o. S-a deschis un dosar penal, iar ancheta continuă pentru a se stabili de ce a recurs la un asemenea gest.

Cei doi erau divorțați dar soția nu a depus niciodată o cerere pentru un ordin de restricție. Oricum, divorțul a fost cerut de soția care se săturase de violențele bărbatului.

Crimă și în județul Iași

O altă crimă care a șocat opinia publică a avut loc în urmă cu câteva ore în judetul Iași. Într-o localitate de lângă Pașcani un soț și-a înjunghiat soția după un posibil conflict. Bărbatul a sunat la numărul unic de urgență 112 și le-a spus, inițial, operatorilor, că soția este lovită la cap. Ulterior, criminalul le-a mărturisit polițiștilor că și-a înjunghiat soția. Medicii care au ajuns la fața locului au constatat faptul că femeie  este decedată. Polițiștii il caută pe bărbatul care a fugit de la locul crimei.

Oricum, problema violenței domestice este din ce în ce mai apăsătoare în România. Soluții sunt puține pentru femeiile agresate. Pot cere divorțul sau un ordin de restricție care nu protejează cu adevărat. O soluție adecvată ar însemna implementarea brățărilor electronice, proces care este anevoios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *