Prima pagină » National » Crima conjugală în Pantelimon. O femeie a fost înjunghiată sub ochii copilului

Crima conjugală în Pantelimon. O femeie a fost înjunghiată sub ochii copilului

17 oct. 2022, 12:50,
în National

O crimă a avut loc în Pantelimon sâmbăta seara, 15 octombrie. O femeie a fost înjunghiată de soţul său chiar sub ochii copilului de 14 ani. Fapta a fost anunţată la numărul unic de urgenţă 112 chiar de minor. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii şi un echipaj medical, însă femeia de 49 de ani nu a mai putut fi salvată.

Instanța a decis duminică, 16 octombrie, plasarea bărbatului în arest preventiv.

Drama în care o femeie a fost înjunghiată s-a petrecut sâmbătă seara, 15 octombrie, chiar în locuința familiei din Pantelimon

Crimă îngrozitoare în Pantelimon, unde o femeie a fost înjunghiată sub ochii copilului său

Drama în care o femeie a fost înjunghiată s-a petrecut sâmbătă seara, 15 octombrie, chiar în locuința familiei din Pantelimon. Femeia, în vârstă de 49 de ani, a decedat după ce a fost înjunghiată în piept, iar poliţiştii, chemați în ajutor de minorul de 14 ani, l-au reținut pe soţul acesteia.

„La data de 15 octombrie, în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din oraşul Pantelimon”, a informat biroul de presă al IPJ Ilfov.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii oraşului Pantelimon, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului. Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul victimei.

„În imobil au fost găsiţi copilul minor şi soţul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în prezent în custodia poliţiştilor”, a anunțat IPJ Ilfov.

În cauză, a fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activităţi specifice faptei. De asemenea, şu intervenit şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă şi luarea măsurilor legale care se impun.

Duminică seara, 16 octombrie, instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului.

Bărbat din București, și-a înjunghiat iubita chiar în fața fiicei sale

Într-un context asemănător, amintim un caz prezentat anterior de reporterii Cotidianului BZI, în care era prezentat cum un tânăr din București, Ionuţ Alexandru Busa, și-a ucis soția. Acesta a omorât-o pe chiar sub ochii fetiţei ei, într-o casă din cartierul Militari. Mai multe trupe de mascaţi au început să-l caute pe criminal, iar în cele din urmă acesta a fost găsit mort în propria lui casă.

Bărbatul s-a sinucis chiar înainte să fie prins de către mascaţi, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa ucigaşului. Se pare că acesta şi-a omorât iubita după o ceartă.

„Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul poliției.

De altfel, recent, un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat patronii de supărare că a fost concediat. Individul era angajat al unei firme de construcţii deţinută de doi fraţi

Cu toate acestea, amintim că o crimă îngrozitoare a avut loc în Pantelimon, unde o femeie a fost înjunghiată sub ochii copilului său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`