Crima care a îngrozit Franța. Cadavrul unei fetițe de 12 ani, găsit într-o valiză

Crima care a îngrozit Franța. Cadavrul unei fetițe de 12 ani, găsit într-o valiză

17 oct. 2022, 19:40,
BZI.ro, în International

Poliția franceză a deschis o anchetă pentru crimă după ce cadavrul unei fete de 12 ani a fost descoperit într-o valiză în fața casei ei din nord-estul Parisului.

Victima, numită Lola Daviet, se crede că a fost violată și torturată înainte de a fi ucisă.

Luni, doi suspecți, o femeie fără adăpost, de 24 de ani, și un bărbat, de 43 de ani, s-au prezentat în fața unui judecător din Paris. Alte două persoane ar fi fost audiate de poliție. În weekend a fost deschisă o anchetă oficială pentru „viol săvârșit cu acte de tortură și barbarie”, potrivit theguardian.

Cadavrul unei fetițe de 12 ani, găsit într-o valiză

Principalul suspect ar fi fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce o urmărea pe Lola în blocul în care locuia, vineri, în jurul orei 15.30, la câteva minute după ce a părăsit școala. Femeia a fost văzută ulterior de localnici împingând o valiză mare de plastic prin zonă.

Valiza a fost lăsată în afara unui bloc de apartamente, nu departe de clădirea din arondismentul 19 în care Lola locuia cu părinții ei, Delphine și Johan, care erau îngrijitorii clădirii. Cadavrul a fost descoperit de un bărbat fără adăpost vineri seara.

O autopsie efectuată sâmbătă a găsit răni la gât; parchetul a raportat că fata a fost asfixiată. Tatăl Lolei a spus că ea a dispărut după ce nu s-a întors de la școală, la mică distanță de casa lor.

Femeia suspectă stătea cu sora ei mai mare, în vârstă de 26 de ani, care locuiește în același bloc cu fata ucisă și cu părinții ei. Cel de-al doilea suspect ar fi șoferul unui vehicul care a mutat cadavrul fetiței.

BFMTV a raportat că trupul Lolei era marcat cu numerele 1 și 0. Poliția le-a spus jurnaliștilor francezi că nu sunt siguri de semnificația lor, dar că nu pare să existe niciun motiv pentru crimă.

Cine este criminalul fetiței de 12 ani

O femeie de 24 de ani din Algeria, cu probleme psihice grave, Dahbia B a fost acuzată astăzi de uciderea Lolei Daviet.

Se pare că această femeie fără adăpost se numără printre cele patru persoane reținute din cauza crimei misterioase a Lolei, fetița de 12 ani găsită îndesată într-o valiză la Paris, cu numerele 1 și 0 inscripționate pe corpul ei.

O martoră a declarat că suspecta a rugat-o să o ajute să ducă valiza la o mașină, fiind prea grea.

Suspecta s-ar fi lăudat că a vândut organe și bucăți dintr-un corp. Dovezile arată că fetița a fost luată în subsolul clădirii, unde a fost torturată, violată, sugrumată, iar apoi i s-a tăiat gâtul.

Trupul neînsuflețit al micuței a fost găsit legat în valiza de plastic, aproape de casa ei din capitala Franței. Victima a fost descoperită cu picioarele și încheieturile legate, cu bandă în jurul feței și cu mai multe tăieturi în jurul gâtului, la doar câteva ore după ce a fost dată dispărută de părinții ei, vineri seară.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere arată că fetița a intrat în bloc, însă nu a mai apucat să ajungă la familia ei, potrivit dailymail.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *