Prima pagină » Local » Crima care a cutremurat întreaga comunitate din Iaşi! I-a tăiat gâtul propriei iubite. Poliţiştii ajunşi la locul omorului şi-au pus mâinile în cap! (EXCLUSIV)
Crima care a cutremurat întreaga comunitate din Iaşi! I-a tăiat gâtul propriei iubite. Poliţiştii ajunşi la locul omorului şi-au pus mâinile în cap! (EXCLUSIV)

Crima care a cutremurat întreaga comunitate din Iaşi! I-a tăiat gâtul propriei iubite. Poliţiştii ajunşi la locul omorului şi-au pus mâinile în cap! (EXCLUSIV)

12 mai 2022, 21:08, 1 ,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ ce a comis o crimă care a cutremurat o întreagă comunitate din judeţul Iaşi a ajuns la spital. Anchetatorii ieşeni l-au dus pe individ la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea expertizării. Dacă va fi găsit cu discernământ, ieşeanul suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei va fi arestat preventiv.

O crimă a cutremurat o întreagă comunitate din judeţul Iaşi! Un individ a ajuns la spital, după ce a comis un gest necugetat. Anchetatorii ieşeni l-au dus pe individ la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea expertizării. În eventualitatea în care va fi găsit cu discernământ, ieşeanul care i-a tăiat gâtul iubitei va fi arestat preventiv.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Individul suspectat că a comis crima cutremurătoare, dus la Institutul „Socola”, din Iaşi

Oamenii legii spun că, în urmă cu două seri, un individ din localitatea Cireşeni, din comuna Cucuteni, judeţul Iaşi, a comis gestul necugetat.

„În urmă cu două seri, am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în urma unui conflict, un suspect din localitatea Cireșeni i-a tăiat gâtul concubinei sale”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Poliţiştii ieşeni s-au îngrozit când au văzut pereţii umpluţi de sânge

Aşadar, în seara zilei de marţi, 10 mai 2022, autorităţile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie din localitatea Cireşeni, comuna Cucuteni, a fost ucisă de propriul iubit. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale şi de Poliţie. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, care avea gâtul tăiat.

„Victima a decedat”, a confirmat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

De altfel, cadavrul femeii a fost preluat şi dus la Institutul de Medicină Legală Iaşi, în vederea efectuării necropsiei. Autorităţile urmează să stabilească în mod cert cauza decesului ieşencei.

De remarcat este faptul că oamenii legii au fost îngroziţi când au ajuns la locul crimei, pereţii fiind acoperiţi cu urme de sânge. Principalul suspect a fost săltat şi dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

Astfel, specialiştii vor stabili dacă acesta a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. În eventualitatea în care va fi găsit cu discernământ, ieşeanul suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei sale va fi dus în faţa judecătorilor din cadrul Tribunalului Iaşi, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aşadar, crima care a cutremurat o întreagă comunitate din judeţul Iaşi s-ar putea lăsa cu o arestare.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`