Prima pagină » Culinar » Cremă cu mascarpone fără frișcă: Cel mai delicios desert în doar câteva minute

Cremă cu mascarpone fără frișcă: Cel mai delicios desert în doar câteva minute

29 mart. 2022, 13:40,
BZI.ro, în Culinar

În prezent, puteți cumpăra o cremă cu mascarpone fără frișcă în absolut orice supermarket. În consecință, gospodinele au început treptat să stăpânească rețeta de cremă din acest produs. Mai mult de atât, crema este capabilă să sature cu arome absolut orice produse de patiserie.

Mascarpone este o bază de cremă uimitoare și nerealist de bogată. Chiar și fără a fi atent la faptul că conține un procent destul de mare de grăsime, textura și gustul nu suferă deloc din cauza aceasta. Pentru prepararea cremei, brânza trebuie folosită exclusiv în formă pură.

crema cu mascarpone intr-un vas

Crema este folosită în deserturi atât de cunoscute precum prajitura Red Velvet și Tiramisu

Ce trebuie să conține crema de mascarpone pentru tort?

Pentru a pregăti o cremă de mascarpone extrem de delicioasă aceasta trebuie să conțină mai multe ingrediente. Gustul deosebit al cremei este oferit de zahărul granulat. Desigur, poți folosi zahăr granulat obișnuit, dar crema va fi foarte delicată și aerisită dacă folosești zahăr pudră.

Pentru a înlocui frișca poți folosi lapte condensat. Aceste ingrediente pot face crema mai puțin grasă. De asemenea, crema capătă un nou gust. De asemenea, pentru o cremă extrem de aromată este indicat să adaugi orice tip de ciocolată. De obicei, ciocolata trebuie topita înainte de a fi adăugată în cremă.

crema cu mascarpone intr-un vas cu o capsuna

Acum poți amesteca ușor mascarponele în masa de cremă rezultată

Cu siguranță, nici o cremă nu poate fi pregătită fără ouă. Vanilia, coniacul și unele esențe vor oferi o aromă uimitoare cremei. Mai mult de atât, aceste ingrediente conferă cremei un gust și un miros suplimentar.

Astfel, pentru a pregăti crema vei avea nevoie de mascarpone, în jur de 250 de grame, lapte condensat aprocimativ 200 de grame și 100 de grame de zahăr pudră. Pentru un gust deosebit poți folosi arome precum vanilie. Cu siguranță, această cremă este potrivită pentru orice tip de blat, precum și cel nisipos sau pentru o cremă pentru tort napolitană.

Crema cu mascarpone fără frișcă: Cum să pregătești cel mai deosebit desert

Poți pregăti crema folosind lapte condensat fiert, sau cu lapte condensat rece. Poți adăuga la cremă doar o lingură de coniac sau whisky. Iar pentru a pregăti crema trebuie doar să pui mascarponele și să introduci treptat laptele condensat.

crema cu mascarpone intr-un vas si un blender in el

Datorită unei texturi delicate, gustului plăcut, aceasta cremă completează extrem de bine un tort.

Există două versiuni ale acestei creme. Alegerea, desigur, este a ta. Pentru a pregăti aceeași cremă însă într-un mod diferit trebuie mai întâi să torni într-un recipient și apoi să o bați până la vârfuri groase. În amestecul obținut se adaugă treptat zahărul pudră. Acest lucru trebuie făcut cu mare atenție pentru nu pierde din volumul cremei. Acum poți amesteca ușor mascarponele în masa de cremă rezultată. Adăugă și arome pentru a face tortul sau prăjitura mult mai delicioasă.

Toți cofetarii spun că una dintre cele mai de succes opțiuni pentru a pregăti un tort sau o prăjitură este crema de gălbenușuri sau crema de mascarpone. Datorită unei texturi delicate, gustului plăcut, aceasta cremă completează extrem de bine un tort. Crema este folosită în deserturi atât de cunoscute precum prăjitura Red Velvet și Tiramisu.

Pentru a obține o cremă cu mascarpone fără frișcă perfectă este indicat să lași produsul timp de 10 minute pentru ca ingredientele să se combine între ele. Iar pentru ca desertul să fie extrem de delicios, crema se unge pe marginile tortului.

crema cu mascarpone intr-un vas

Poți pregăti crema folosind lapte condensat fiert, sau cu lapte condensat rece


Tort de biscuiți din copilărie: Rețeta bunicii pentru un desert perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *