Prima pagină » Magazin » Credit rapid pentru reparaţia maşinii
Credit rapid pentru reparaţia maşinii

Credit rapid pentru reparaţia maşinii

16 mart. 2021, 23:01,
în Magazin

Toţi posesorii de autoturisme ştiu ce înseamnă ca maşina să nu îţi mai meargă, să ţi se strice brusc fix atunci când ai cea mai mare nevoie de ea. Odată ce ai rămas fără maşină, cum s-ar spune, în mod normal ai începe să contactezi mecanicii pentru a vedea care este problema maşinii tale.

Însă ce faci atunci când nu dispui de suficienţi bani pentru reparaţia maşinii? Cu siguranţă că mecanicul îţi poate spune diagnosticul maşinii tale, cât şi costul reparaţiei. Însă, dacă te loveşti de o sumă pe care nu o poţi suporta în acel moment, ce faci? Rămâi cu maşina în service-ul mecanicului, până ce vei avea bani să o repari? Nu ar fi prea indicat.

Probabil că te gândeşti să îţi contactezi membrii familiei, apropiaţii rudele, spre a te ajuta cu o sumă de bani pentru a-ţi putea repara maşina. Dar, există posibilitatea de a te lovi de un refuz.

O reparaţie a unei maşini oarecum noi, te poate ajunge la peste 2.000 lei, lejer, în funcţie de diagnosticul acesteia.

În cazul în care eşti angajat, ai putea lua în calcul obţinerea unui credit rapid pentru reparaţia maşinii. Da, există astfel de credite şi le poţi obţine destul de repede, fără prea mari bătăi de cap.

Pentru a obţine un astfel de credit, trebuie să îndeplineşti un minim de condiţii, totuşi. Pentru început, trebuie să ai un venit minim lunar de cel puţin 300 lei, pentru a fi sigur că vei obţine un credit.

Există multe persoane ce figurează în Biroul de Credit şi se tem că nu ar putea obţine un astfel de credit. Ei bine, află că majoritatea IFN-urilor aprobă credite şi pentru persoanele ce figurează în Biroul de Credit, deci, acum nu trebuie să îţi faci griji dacă figurezi ca rău platnic şi îţi doreşti obţinerea unui credit rapid pentru reparaţia maşinii.

Trebuie să mai ştii şi faptul că IFN-urile practică nişte dobânzi destul de ridicate, tocmai din pricina faptului că acordă credite şi celor rău platnici. Pentru aceste instituţii financiare nebancare, dobânzile mai mari ar fi un fel de siguranţă.

Există posibilitatea de a obţine un astfel de credit instant pentru a-ţi repara maşina şi cu dobândă 0. Cum? Pe piaţa din România există mai multe IFN-uri ce oferă credite cu dobândă 0 pentru primul credit. Mai pe înţelesul tuturor, dacă nu ai mai avut în trecut niciun credit obţinut printr-un IFN, poţi obţine unul cu dobândă 0.

Cu ajutorul unui astfel de credit cu dobândă 0, vei putea împrumuta până la 4.000 lei, cu o perioadă de rambursare de maximum 30 de zile. Aşadar, dacă vei contracta un astfel de împrumut, trebuie să fii sigur de faptul că vei putea înapoia suma împrumutată în cel mult 30 de zile. În caz contrar, vei fi penalizat cu o taxă zilnică din valoarea total împrumutată.

După ce ai contactat oferta tuturor IFN-urilor şi te-ai decis asupra uneia, nu îţi mai rămâne de făcut decât un singur lucru. Accesezi website-ul IFN-ului selectat de tine pentru obţinerea împrumutului pentru reparaţia maşinii. Odată ajuns pe pagina web a acestui IFN, vei aplica pentru un credit.

Cum? Foarte simplu. Selectezi suma de care ai nevoie, apoi selectezi perioada de rambursare a sumei împrumutate. IFN-ul îţi va face un calcul rapid cu suma pe care vei fi nevoit să o plăteşti săptămânal, cât şi suma totală pe care o vei rambursa, în cazul în care nu ai aplicata pentru un împrumut cu dobândă 0.

După ce ţi-ai dat acordul, vei fi redirecţionat către pagina unde îţi vei completa datele personale, precum numele complet, adresa, date din buletin. Ultimul pas pe care îl vei face spre obţinerea împrumutului va fi cel ce presupune încarcarea unei fotografii cu actul tău de identitate.

În baza actului tău de identitate, IFN-ul va începe o verificare rapidă, pentru a observa dacă înregistrezi vreun venit lunar. Odată ce ai trecut de această verificare, vei primi răspunul din partea IFN-ului, fie pe mail, fie vei fi contactat telefonic. Ulterior, ţi se vor pune la dispoziţie mai multe variante ca banii să îţi fie viraţi.

Majoritatea IFN-urilor oferă 3 posibilităţi ca suma împrumutată să ajungă în posesia ta. Prima şi probabil cea mai indicată ar fi aceea ca banii să îţi fie viraţi într-un cont bancar indicat de către tine. De altfel, aceasta ar fi şi cea mai rapidă metodă

A doua variantă ar fi aceea ca un reprezentant al instituţiei financiare nebancare la care ai aplicat să se deplaseze la domiciliul tău şi să îţi aducă personal banii într-un plic. Aceasta ar fi cea de-a doua variantă din punct de vedere al rapidităţii.

A treia şi probabil cea mai puţin indicată variantă ar fi aceea ca banii să îţi fie viraţi cu ajutoul unui curier rapid. În acest caz vei fi nevoit să aştepţi până la 48 de ore ca banii să intre în posesia ta.

Aşadar, acum că ai selectat una din cele trei metode, trebuie doar să aştepţi ca banii să ajungă în posesia ta şi să dai drumul reparaţiei maşinii, deoarece, cu toţii ştim atunci când maşina stă în faţa casei, fără să ne putem deplasa cu ea.

Dar aceasta nu ar trebui să fie singura ta grijă. Trebuie să fii atent şi să îţi plăteşti creditul la timp. În cazul în care nu iţi vei plăti creditul la timp, vei fi taxat suplimentar. În cazul în care nu îţi vei putea plăti creditul deloc, nu vei mai putea accesa vreodată un alt împrumut printr-un IFN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *