Prima pagină » Actualitate » Credeai că le-ai văzut pe toate?! Un bărbat cere o sumă uriașă pentru a-și închiria balconul apartamentului!
Credeai că le-ai văzut pe toate?! Un bărbat cere o sumă uriașă pentru a-și închiria balconul apartamentului!

Credeai că le-ai văzut pe toate?! Un bărbat cere o sumă uriașă pentru a-și închiria balconul apartamentului!

24 iul. 2024, 10:35,
în Actualitate

A devenit deja o obișnuință ca pentru niște cămăruțe să se ceară sume colosale în Cluj. În schimb, nimeni nu a mai oferit până acum spre închiriere un balcon. Este cazul unui bărbat care cere o sumă uriașă pentru a-și închiria balconul apartamentului. Proprietarul descrie balconul ca pe o „cameră însorită“.

Un bărbat cere o sumă uriașă pentru a-și închiria balconul apartamentului!

Numeroase anunțuri de vânzare sau închiriere au apărut, pe internet, în ultima vreme, și ai putea spune că nimic nu te mai miră, însă anunțurile bizare vin pe bandă rulantă.

După locuința închiriată cu preț uriaș, în care cabina de duș se află lângă birou, sau garsoniera în care baia și bucătăria sunt în același loc, un alt anunț apărut pe internet îi pune pe oameni pe gânduri. Doar că de această dată nu e vorba de un anunț din România, ci din Australia.

Un proprietar din Sydney a anunțat că are un balcon închis pe care vrea să-l închirieze. Ceea ce i-a lăsat mască pe internauți a fost prețul colosal al balconului.

Proprietarul a descris balconul ca fiind „o cameră însorită”, care e potrivită pentru a găzdui o persoană. Imaginile arată că în balcon există un pat de o persoană, o oglindă, jaluzele și un covor.

Cel care deține apartamentul a precizat că vrea să găsească un chiriaș care să „se mute acum” și care să plătească chirie săptămânală, „inclusiv facturile”.

Balconul vine în completarea unui apartament cu două dormitoare, ce e disponibil pentru închiriere separat, cu 1300 de dolari pe săptămână.

În Sydney, prețul mediu de închiriere a unei locuințe e de 750 de dolari, cu o creștere de 7,1% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Garsonieră de 14,5 mp, care se vinde cu aproape 100.000 de euro

Un clujean a scos la vânzare o garsonieră din Cluj-Napoca, de doar 14,5 mp, pentru care cere 97.000 de euro. Garsoniera se află în apropiere de centrul comercial Central.

Proprietatea are un preț de peste 6.600 de euro / mp. Patul e amplasat pe o platformă suspendată, deasupra băii și bucătăriei, iar proprietarul a inclus această platformă în suprafața utilă a apartamentului, declarând în anunț o suprafață totală de 20 mp.

În anunțul de vânzare e precizat faptul că garsoniera poate să genereze venituri lunare între 600 și 900 de euro prin închiriere pe platforma Air BNB. Descrierea proprietății subliniază localizarea ultracentrală și proximitatea față de puncte de interes precum Piața Muzeului, Piața Unirii, Piața Mihai Viteazu, Parcul Central, Parcul Cetățuia, Centrul Comercial Central și Sora, precum și numeroase muzee, centre culturale și universitare.

„Vă prezentăm o ocazie de investiție unică, o garsonieră AirBNB Ready, situată ULTRACENTRAL, ce produce lunar venituri cuprinse între 600-900 EUR, prin închirierea în regim hotelier! Situată în inima orașului, în imediata vecinătate a centrului comercial Central, imobilul este înconjurat de nenumărate puncte de interes,” se arată în anunțul de vânzare.

În schimb, în Australia, un bărbat cere o sumă uriașă pentru a-și închiria balconul apartamentului. Proprietarul a descris balconul ca fiind „o cameră însorită”, care e potrivită pentru a găzdui o persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024