Prima pagină » Actualitate » CRBL se gândește la căsătorie! Ce a spus la doar trei luni de la divorț

CRBL se gândește la căsătorie! Ce a spus la doar trei luni de la divorț

01 iul. 2024, 08:26,
BZI.ro, în Actualitate

Au trecut doar trei luni de când CRBL și soția lui, Elena, au anunțat că divorțează. Cu toate acestea, CRBL se gândește la căsătorie.

CRBL se gândește la căsătorie!

CRBL a recunoscut că este pregătit pentru o nouă căsnicie. Asta, cu toate că artistul și Elena, cea care i-a fost parteneră timp de 16 ani, au anunțat că divorțează cu doar trei luni în urmă.

Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă și au împreună o fetiță, pe nume Alessia Ecaterina, care urmează să împlinească vârsta de 14 ani.

Cu puțin timp în urmă, cântărețul a fost surprins în brațele unei tinere din Republica Moldova, despre care s-a spus că ar fi noua sa iubită. El nu a confirmat zvonurile, dar nici nu a infirmat că ar exista o persoană nouă în viața lui. Într-un interviu recent pentru Cancan, artistul a dezvăluit că nu exclude să se căsătorească din nou.

„Nu excludem nimic. De ce să excludem? Mâine pot pleca din țară, poimâine pot să mă însor și răspoimâine pot să divorțez și peste patru zile mă întorc în țară. Nu despre asta e viața? Adunăm amintiri și povești!”, a declarat artistul.

Mai mult, cântărețul a dezvăluit că după despărțirea de Elena a trecut printr-o multitudine de sentimente, de la eliberare la tristețe. Acesta și-a deschis sufletul și a menționat și că nu ar fi crezut niciodată că va ajunge să divorțeze de cea alături de care a avut o căsnicie timp de 16 ani. Totuși, cei doi păstrează legătura, rămânând în relații bune.

„A fost atât tristețe, cât și eliberare, cumva. Adică eliberare, dar nu la modul a fost o inchiziție, după care gata, libertate, să vezi acum ce începe. N-a fost la modul ăsta. A fost o altă formă de a trece într-o altă etapă a vieții, unde dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta, pe terasă, că se va întâmpla, îți spuneam că ar trebui să sari de aici. Și da, se întâmplă lucruri la care nu am visat niciodată că se vor întâmpla. Noi vorbim în continuare. Suntem doi adulți care au luat o decizie. Și comunicăm aproape în fiecare zi. Nu chiar în fiecare zi, dar comunicăm despre ce treburi mai avem. Nu așa e frumos?” a dezvăluit cântărețul.

CRBL, despre fosta soție: „Am testat-o!”

CRBL a făcut dezvăluiri după divorțul de Elena. De dragul fiicei lor, cei doi au decis să aibă o relație de prietenie. Totuși, artistul și-a permis să le ofere bărbaților însurați niște sfaturi din vasta sa experiență.

Mai în glumă, mai în serios, artistul i-a îndrumat pe cei care vor să-l asculte să nu meargă în vacanță împreună cu mama și soacra. Din punctul său de vedere, asta va ruina concediul tuturor.

„Să punem în ghilimelele de rigoare «neplăcută». Mai mult o transform într-un sfat. Vă sugerez să nu faceți și voi. Nu plecați în vacanță niciodată cu mama și cu mama soacră. Lăsați pe una dintre ele acasă sau mai bine pe amândouă. Aia nu e o vacanță. E o chestie pe care nu trebuie să o faci niciodată în viață. Eu am făcut-o, am testat-o, o încadrăm la sport extrem”, a povestit CRBL despre vacanțele cu părinții, după căsătorie.

Acum, la trei luni de la divorț, CRBL se gândește la căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024