Prima pagină » Cancan » CRBL rupe tăcerea despre iubita cu 23 de ani mai tânără! „Nu spun nu căsătoriei!”

CRBL rupe tăcerea despre iubita cu 23 de ani mai tânără! „Nu spun nu căsătoriei!”

11 sept. 2024, 12:29,
în Cancan

CRBL a făcut primele declarații despre iubita cu 23 de ani mai tânără, Olga Guțanu, o tânără originară din Republica Moldova. Artistul a divorțat anul acesta de Elena, femeia alături de care are o fiică, după 16 ani de mariaj. În plus, chiar dacă are două divorțuri la activ, CRBL nu ar spune nu unei noi căsătorii.

Divorțul lui CRBL a venit, parcă, de nicăieri, mai ales că el și fosta soție au o fată adolescentă și participaseră împreună la mai multe emisiuni, lăsând senzația că se înțeleg de minune. Dar inevitabilul s-a întâmplat și, după 16 ani de căsnicie, iată că artistul are o nouă femeie în viața lui, potrivit LPF.

CRBL rupe tăcerea despre iubita cu 23 de ani mai tânără

În emisiunea „La Măruță”, artistul s-a deschis și a vorbit despre Olguța, femeia mult mai tânără cu care se iubește. Olga Guțanu e cu 23 de ani mai tânără decât el. Are jumătate din vârsta artistului, dar asta nu-l face decât să încerce să fie mai competitiv, mai frumos, mai sănătos.

Tânăra a absolvit facultatea la Iași, în urmă cu un an, este câștigătoarea unui concurs de Miss și are o carieră de fotomodel. Zvonurile privind relația cu Olga există de ceva vreme, dar abia acum cântărețul a vorbit despre ea cu subiect și predicat. S-a referit, bineînțeles, inclusiv la diferența de vârstă dintre el și iubită.

„Da, e mai mare. Eu sunt mai cu experiență, așa! Să tot fie! Sunt! Ce contează? Nu contează cifra! Oamenii tot cataloghează diferența asta de vârstă. Ce nu înțeleg eu este că există o limită cu care lumea e de acord.

Diferența de vârstă să fie de 5 ani sau 7 ani și dacă ai trecut peste nu e bine, e rău. Nu înțeleg cine a pus asta, cum? Te pun la colț oamenii. (…) E amuzant când văd cum alții își trăiesc viața lor prin intermediul vieții mele cumva. Trăiți-vă viața voastră fiecare!”, a fost îndemnul artistului de 46 de ani.

Referindu-se la viața de după divorț, fostul coleg al lui Smiley s-a referit și la aspectele pozitive în ceea ce-l privește:

„Am grijă de mine cât se poate de mult și de bine, eu nu sunt egoist, eu sunt foarte săritor și foarte darnic, adică țin la cei pe care îi iubesc și familia și tot ce este aproape, dar la urma urmei ne naștem singuri și murim singuri.”

CRBL este deschis unei noi căsătorii

Artistul a mai spus că învață lucruri noi despre el după divorțul anunțat acum cinci luni. E într-o perioadă de auto-cunoaștere, de care se bucură pe deplin.

„Acum descopăr despre mine niște lucruri. Se pare că sunt și altfel. Eu sunt mulțumit de mine și de cel pe care îl descopăr acum.

Îmi place viața asta, care devine din ce în ce mai simplă. Vreau să am timp să mă bucur în fiecare zi de ce urmează. Nu zic nu căsătoriei, nu zic că nu se poate întâmpla”, a mai spus CRBL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *