Prima pagină » Cancan » CRBL își face operație estetică la nivelul feței. Ce vrea să modifice la chipul lui

CRBL își face operație estetică la nivelul feței. Ce vrea să modifice la chipul lui

24 oct. 2024, 15:32,
Radu Vasiluță în Cancan

CRBL a anunțat că urmează să își facă o operație estetică la nivelul feței, chiar dacă inițial nu era de acord cu acest lucru. Artistul a precizat că apelează la această intervenție din dorința de a arăta mai tânăr. Asta probail și datorită faptului că CRBL este într-o relație cu o femeie care are jumătate din vârsta lui.

În prezent, CRBL trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Olga Guțanu. Cântărețul a postat pe Instagram câteva fotografii cu el, dar și un mesaj prin intermediul căruia le-a mărturisit urmăritorilor săi că se va opera la nivelul feței, potrivit Avantaje.

CRBL își face operație estetică la nivelul feței

Artistul, care a divorțat în primăvara acestui an de Elena, după o căsnicie de 16 ani, a explicat de ce a fost nevoit să ia o astfel de decizie. Este vorba despre blefaroplastie. Multe persoane apelează la această intervenție estetică din dorința de a avea un aspect mai tânăr. Prin această metodă, surplusul de piele din zona ochilor este îndepărat.

Deși era împotriva intervențiilor estetice la bărbați, artistul a luat o decizie radicală și va fi nevoit să această operație. În prezent, CRBL trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Olga Guțanu. Cântărețul a postat pe Instagram câteva fotografii cu el, dar și un mesaj prin intermediul căruia le-a mărturisit urmăritorilor săi că se va opera la nivelul feței.

Se pare că CRBL nu face acest pas pentru că nu este mulțumit de aspectul său fizic, ci pentru că în urma unui control a decoperit că moștenește o problemă în zona ochilor de la tatăl său.

„Până nu demult, am făcut parte din categoria bărbaților care consideră că nu trebuie să facem intervenții chirurgicale estetice, pentru că bărbatul este bărbat. Am realizat că nu este deloc așa. Zilele trecute am fost la un control, în urma căruia am hotărât să fac pasul. Am o moștenire de la tatăl meu la ochi, care mă deranjează vizual-estetic. Și se pare că, odată cu trecerea timpului, se agravează, după cum se poate observa. Abia aștept operația și, evident, rezultatul”, a mărturisit CRBL pe Instagram.

Ce spune artistul despre iubita lui

CRBL nu e deranjat de diferența de vârstă dintre el și Olga Guțanu, tânăra care îi e iubită. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, artistul nu s-a mai ferit și a recunoscut că și-a refăcut viața după divorțul de soția Elena.

Întrebat ce nu ar mai face pe viitor din lucrurile din vechea căsătorie, CRBL a dat un răspuns diplomat și a dat de înțeles că acum îi pasă mai mult de el.

„Am grijă de mine cât se poate de mult și de bine, eu nu sunt egoist, eu sunt foarte săritor și foarte darnic, adică țin la cei pe care îi iubesc și familia și tot ce este aproape, dar la urma urmei ne naștem singuri și murim singuri. Deci eu știu ce e mai bine pentru mine, ce îmi lipsește, ce nevoi am, eu știu când plâng, eu știu când râd cu adevărat.

Adică sunt puțin mai atent și la partea asta pentru că timpul trece atât de repede. Am 46, dar asta scrie în buletin, mie oglinda nu îmi spune asta. Nu am nicio legătură cu această cifră”, a spus el.

Întrebat de diferența de vârstă dintre el și actuala iubită, CRBL are 46 de ani, iar Olga 23, cântărețul a adăugat:

„Da, e mai mare. Eu sunt mai cu experiență așa! Să tot fie! Sunt! Ce contează? Nu contează cifra”, a mai zis el CRBL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024