Prima pagină » Cancan ultimă oră » CRBL, într-o nouă relație?! Declarația cu care șochează, la câteva luni de la divorț

CRBL, într-o nouă relație?! Declarația cu care șochează, la câteva luni de la divorț

21 iun. 2024, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

CRBL spune ce se întâmplă în viața lui, la scurt timp de la divorț! Este pregătit să dea o nouă șansă iubirii?

Au trecut câteva luni de când CRBL și soția lui au anunțat în mod oficial divorțul. Artistul și mama fetiței sale au luat decizia de comun acord, iar acum par să își vadă liniștiți de viață. În timp ce Elena înflorește pe zi ce trece mai mult și se concentrează pe partea profesională, cântărețul încearcă să se obișnuiască cu noul statut și să se bucure din plin de viața de burlac.

Este pregătit CRBL pentru o nouă relație?

CRBL a luat pe toată prin surprindere în urmă cu câteva luni, când a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că el și mama fetiței lui divorțează. Artistul nu a vrut să ofere prea multe detalii la acea vreme, iar motivul real al despărțirii rămâne încă necunoscut. Cu toate acestea, nu se ferește să vorbească public despre noul statut de burlac, mai ales după ce în spațiul public au apărut mai multe fotografii cu el, în compania unor domnișoare.

Întrebat dacă este în acest moment într-o relație, cântărețul nu a vrut să ofere un răspuns concret, însă a dat de înțeles că nu exclude posibilitatea de a-și reface viața în curând.

„Nu știu dacă întrebarea este dacă am pe cineva.

Nici nu pot să mă iau după ce a apărut în media. Nu de altceva, dar tot ce a apărut este într-o formă de ambalaj foarte trist… Dar datoria lor (a paparazzilor, n. red.) este să ne alerge, iar a noastră (a celebrităților, n. red.) e să ne pitim.

Aș putea să mă pitesc și dacă în seara asta întâlnesc vreo domnișoară aici (la petrecere n. red.) pentru că își bagă toată lumea nasul. Fix acolo unde nu e cazul.

E interesant, să știi. Am uitat cum funcționează treaba asta, cu burlăcia. Încerc să mă adaptez situației, și e interesant. Știu să fac cam tot ce poate să facă o femeie. Mama, educatoare fiind, a trebuit să mă învețe totul. Și am învățat cu drag așa că nu mi-e greu să fiu singur”, a declarat CRBL pentru Fanatik.ro.

CRBL nu-i duce dorul fostei soții

Artistul a ținut să menționeze, încă de la anunțul divorțului, că decizia despărțirii nu a fost luată peste noapte, ci a fost analizată atât de el, cât și de Elena mult timp.

Într-un final, au ajuns la concluzia că este cea mai bună soluție, iar regretele par să nu existe. CRBL mărturisește că este liniștit și împăcat cu viața pe care o are acum, și nu îi lipsește nimic, nici măcar momentele petrecute în familie:

„Reporter: Ce îți lipsește acum, ca burlac?

CRBL: Nu îmi lipsește nimic. Absolut nimic.

Reporter: Nici măcar serile petrecute, liniștiți, în familie, în fața televizorului, comentând sau râzând?

CRBL: Asta zic. Nu îmi lipsește”, a mai spus CRBL, pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *