Prima pagină » Cancan » CRBL a dezvăluit ce planuri are după divorț. Fiica Alessia este alături de el

CRBL a dezvăluit ce planuri are după divorț. Fiica Alessia este alături de el

20 iun. 2024, 13:34,
BZI.ro, în Cancan

Artistul CRBL a dezvăluit recent ce planuri are pentru vara aceasta, după divorț, spunând că va lansa și o nouă piesă. Totodată, are de gând să petreacă mai mult timp și cu fiica sa, pe care o va lua la concerte. Nu în ultimul rând, CRBL are de gând să o lanseze pe Alessia în muzică, lucrând la prima ei apariție pe scenă.

CRBL a făcut câteva declarații despre planurile sale pentru vara aceasta, dar și despre fiica sa, Alessia. Fata artistului locuiește cu Elena, mama ei, dar în fiecare zi vorbește la telefon cu tatăl ei.

CRBL a dezvăluit ce planuri are după divorț

În vacanța de vară, Alessia va avea mai mult timp liber, așa că artistul plănuiește să o ia cu el, la concerte. CRBL a fost întrebat și despre cum va decurge vara aceasta pentru el, iar acesta s-a lăudat cu viața lui profesională.

„Vara asta este vara în care CRBL în sfârșit ajunge din nou în urechea oamenilor, adică am muncit pentru treaba asta, de doi ani de zile tot muncesc până să-mi găsesc felul, traiectoria muzicală. Vara asta o să fiu și pe la festivaluri, o să fiu și alături de Smiley, o să mergem la Costinești la Beach, Please!, o să fim și la Untold. O să fiu și pe la concerte, evident, urmează să lansez piesa mult așteptată.

Piesa e «Cerul e albastru, iarba-i verde». Sper să îi spunem așa, e cam lung titlul, dar ar mai fi o variantă să îi spunem «Suntem rachete». Vedem cum o să o decidem. Este o piesă pentru dans, pentru oameni, pentru bună dispoziție exact ca mine. Știi cum e, dau din starea mea de bine la toată lumea”, a declarat CRBL.

Face progrese în relație cu fiica lui, Alessia

Cât despre viața personală a acestuia, CRBL a divorțat de soția Elena, însă are o relație bună cu Alessia, fiica lor. Artistul vrea să o urce pe scenă în vara asta.

„Suntem în categoria working progress și e posibil. Chiar acum e în derulare un moment în care ar trebui să apară și ea, dar să vedem cu școala și cu filmările dacă ne sincronizăm, dacă nu, mai amânăm.

Vorbim zilnic evident despre toate întâmplările de la școală și nu numai, iar cu văzutul mai pe weekend, pentru că în timpul săptămânii are școală, după școală are canto, are dans, e mai complicat. Acum că vine vacanța, pot să o mai iau cu mine pe la concerte. Îi place foarte mult să stea în backstage, să vadă cum se întâmplă, cum se face, că are și lumea de dincolo de scenă”, a mai spus CRBL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *