Prima pagină » Cultural » CRBL a decis să se întoarcă în România după ce a locuit câțiva ani în Spania. Ce surpriză pregătește acesta

CRBL a decis să se întoarcă în România după ce a locuit câțiva ani în Spania. Ce surpriză pregătește acesta

25 ian. 2024, 14:38,
în Cultural

Nu mai încape îndoială faptul că CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Se bucură de un parcurs impresionant în industria muzicală. Încă de la primele sale apariții a reușit să cucerească inimile ascultătorilor. A scos hit după hit, motiv pentru care a adunat de partea sa o mulțime de fani, care îl apreciază pentru talentul și munca depusă în tot acest timp.

Chiar dacă avea parte de un succes colosal în România, CRBL a decis să lase totul în urmă pentru o perioadă și să locuiască în Spania.

Acum s-a întors în țară și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a luat această hotărâre.

CRBL a decis să se întoarcă în România după ce a locuit câțiva ani în Spania

Fără doar și poate, CRBL este iubit și apreciat de o mulțime de români. S-a făcut remarcat încă de la primele sale apariții, iar după aceea a muncit în fiecare zi pentru visurile sale. A scos hit-uri care au rămas și acum în inimile ascultătorilor, însă a apărut și în cadrul unor show-uri TV extrem de îndrăgite în rândul telespectatorilor.

Chiar dacă părea că are tot ce își dorește în țară, artistul a decis să renunțe la tot pentru câțiva ani și să se mute în Spania. Chiar dacă acolo s-a relaxat și a văzut o mulțime de lucruri impresionante, CRBL a luat hotârărea de a veni înapoi în România.

Cântărețul a ținut să puncteze faptul că nu ar putea să locuiască departe de țara natală, chiar dacă mulți colegi de breaslă au lăsat totul în urmă.

„Nu am cum să renunț la țara mea, în ruptul capului. Pot să călătoresc în tot felul de colțuri ale lumii și să mă așez pentru o perioadă, dar să renunț la România este imposibil(…)

Au fost colegi care au lăsat în urmă România, dar nu e cazul meu.

Am fost plecat, am văzut cum e, m-am distrat, m-am relaxat, dar nu am cum să renunț la țara mea.”, a mărturisit CRBL pentru Viva.ro.

CRBL, planuri mari pentru anul 2024

Nu doar că s-a întors în România, dar CRBL are deja planuri mari pentru anul 2024. Artistul spune că a pregătit o mulțime de surprize pentru fanii săi, având proiecte muzicale importante. Se pare că pentru CRBL, anul 2024 va fi unul în care muzica va ocupa primul loc în viața lui.

De asemenea, dat fiind faptul că 1 ianuarie 2024 a fost într-o zi de luni, cântărețul a luat hotărâri importante și și-a schimbat inclusiv stilul de viață.

„A fost un an bun, un an ok, un an frumos. 2024 o să fie mult mai bun, pentru că am pregătit eu multă muzică, am rămas puțin în urmă. Am tot călătorit de colo, colo și anul acesta am rămas în urmă. Și anul acesta este doar muzică, în primul și în primul rând, și câteva surprize interesante. Am așa un entuziasm de la 1 ianuarie, pentru că 2024 a început lunea. Și, cum de luni mă apuc de orice, chiar de luni m-am apucat. Și de partea sportivă și de partea muzicală creativă. O să fie un an extraordinar.”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`