Prima pagină » Cancan » Crăciun atipic pentru Daria Radionova şi Alex Bodi. Cum au petrecut sărbătorile

Crăciun atipic pentru Daria Radionova şi Alex Bodi. Cum au petrecut sărbătorile

27 dec. 2021, 12:46,
în Cancan

Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat. Cei doi formează din nou un cuplu, iar mărturie în acest sens sunt ipostazele în care musculosul a apărut, de la finalul lunii noiembrie, alături de rusoaică. Ambii par mai fericiți ca niciodată, semn că flacăra iubirii dintre ei s-a reaprins. Ultima oară s-au afișat la Londra, când au fost prezenți la o partidă de fotbal.

Alex Bodi și Daria Radionova au asistat la meciul West Ham – Southampton, din Premier League, care a avut loc duminică. Musculosul și rusoaica s-au fotografiat în tribună, ambii extrem de zâmbitori. Au avut parte de un Crăciun atipic, dar important este că s-au simțit bine de sărbători. Cert este că relația lor se află pe drumul cel bun și că au uitat de neînțelegerile din trecut.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au simțit perfect

Alex Bodi și Daria Radionova au asistat la o partidă cu cinci goluri, care, clar, i-a ținut cu sufletul la gură. De pe arenă, rusoaica a postat și o fotografie pe Instagram în care apare alături de partenerul ei. Ambii arată foarte bine și par împliniți din toate punctele de vedere.

Reamintim că în primăvară, înainte să se despărtă de rusoaică, Alex Bodi anunța că are planuri mari și că după ce va scăpa de problemele cu legea se gândește la căsătorie. La momentul respectiv, Daria Radionova părea că a reușit să îl cucerească definitiv. Nu au ajuns, însă, până în acel punct, despărțindu-se cu scandal.

“Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat Alex Bodi.

Alex Bodi, despre despărțirea de Justyna Gradek

Alex Bodi a dat într-un final cărțile pe față după despărțirea de Justyna Gradek. ”Kim Kardashian a Poloniei” a făcut recent o serie de declarații în presa poloneză, iar afaceristul român a vrut să lămurească situația. Viața sentimentală a lui Alex Bodi a fost mereu tumultoasă. De curând despre acesta s-a spus că ar avea o relația cu Oana Marica pentru ca la doar două zile acesta să se afișeze cu Daria Radionova.

Justyna Gradek a dat din casă și a ținut să lămurească zvonurile apărute în presa de la ea din țară, despre ruptura ce s-a produs între ea și Alex Bodi.

”Nu a ieșit această relație și asta s-a întâmplat doar din cauza mea. Din păcate, nu am prea spus adevărul despre relația mea și m-am gândit că voi scăpa cu asta. Alex este un tip dur și cu principii.

Ne-am despărțit la inițiativa lui”, a dezvăluit Justyna Gradek.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`