Prima pagină » Local » Cozi infernale la stațiile de alimentare din Iași! Șoferii așteaptă cu orele să umple rezervoarele mașinilor – FOTO, VIDEO, LIVE VIDEO, UPDATE

Cozi infernale la stațiile de alimentare din Iași! Șoferii așteaptă cu orele să umple rezervoarele mașinilor – FOTO, VIDEO, LIVE VIDEO, UPDATE

09 mart. 2022, 18:55,
în Local

În ultimele ore, printre șoferii din Iași circulă un zvor conform căruia 1 litru de carburant ar putea ajunge, în scurt timp, la prețul de 11 lei.

UPDATE: Prețul la carburant s-a modificat în urmă cu puțin timp și a trecut de 8 lei pe litru la stația MOL de pe Șoseaua Nicolina.

Astfel, șoferii nu au stat pe gânduri și au luat cu asalt benzinăriile din Iași. De exemplu, la stația Petrom din capăt Păcurari stau la coadă zeci de mașini, care se întind până aproape de OMV. Conform informațiilor, persoanele care încearcă să intre în Kaufland Păcurari, trebuie să roage șoferii care stau la coadă la benzinărie, să le ofere acces în parcarea supermarketului.

Și la alte stații de alimentare din Iași este aceeași situație

Și la alte stații de alimentare din Iași este aceeași situație. În zona C.U.G Iași, coada se întinde până la magazinul de mobilă Expo Mobila. Șoferii au luat cu asalt și stația de alimentare Petrom din zona Gării Internaționale Nicolina. Și la stația Petrom de pe Strada Sărărie coada se întinde până la Inspectoratul de Poliție Județean Iași.

În acest sens, ministrul Energiei, Virgil Popescu a transmis un mesaj.

„România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!”, a scris Virgil Popescu pe o rețea de socializare.

Se anunță controale la benzinăriile din România după ce prețurile au explodat

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că benzinăriile din România o să fie verificate. Oficialul face acest anunț în contextul în care la unele stații prețul la combustibil a trecut de 11 lei / litru.

„Nu există motive ca benzina să ajungă la 11 lei. Au apărut poze cu 9,10 lei. De mâine o să înceapă controalele. Speculațiile trebuie aspru pedepsite, mai ales când avem război la graniță. E o panică în toate benzinăriile”, a spus Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *